Κάρτα με κωδικό Netricoin – πως λειτουργεί;

Οι επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα απαιτούν όχι μόνο ικανότητες για την αγορά ενός εικονικού νομίσματος, αλλά και γνώσεις σχετικά με την αποθήκευσή του. Αυτό συνδέεται την επιλογή του σωστού τύπου πορτοφολιού, το γεγονός όμως ότι στην αγορά κρυπτονομισμάτων υπάρχει μια τεράστια γκάμα πορτοφολιών, καθιστά την ορθή επιλογή ένα δύσκολο έργο. Για αυτόν τον λόγο, πολλοί αρχάριοι επενδυτές είναι επιφυλακτικοί σχετικά με την επένδυση σε εικονικά νομίσματα. Ευτυχώς, υπάρχει ένας απλός και ασφαλής τρόπος αποθήκευσης του κρυπτονομίσματός σας, δηλαδή η κάρτα με τον κωδικό Netricoin.

Πορτοφόλι online ή offline;

Μπορούμε να χωρίσουμε τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια σε τύπο online και offline. Ο τύπος online είναι ένα πορτοφόλι το οποίο αποτελεί μέρος μιας εικονικής πλατφόρμας που παρέχει ιδιωτικούς λογαριασμούς για την αποθήκευση κρυπτονομισμάτων. Για να συνδεθείτε σε αυτόν τον τύπο λογαριασμού, χρειάζεστε ένα login και έναν κωδικό πρόσβασης πολλαπλών χαρακτήρων. Το πλεονέκτημα αυτού του τύπου πορτοφολιού είναι η δυνατότητα σύνδεσης σε αυτό από οπουδήποτε στον κόσμο. Αρκεί ένας υπολογιστής, πρόσβαση στο Διαδίκτυο και τα δεδομένα σύνδεσης. Ο τύπος offline είναι ένα πορτοφόλι με τη μορφή μιας μνήμης usb, ασφαλισμένης με login και κωδικό πρόσβασης, στην οποία αποθηκεύεται το κρυπτονόμισμα. Αυτός ο τύπος πορτοφολιού πρέπει να διατηρείται σε ξηρό και ασφαλές μέρος έως ότου πωληθεί το αποθηκευμένο κρυπτονόμισμα.

Και τα δύο ηλεκτρονικά πορτοφόλια έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Το κύριο πλεονέκτημα του online ηλεκτρονικού πορτοφολιού είναι η ευκολία στη χρήση και η δυνατότητα πραγματοποίησης γρήγορων συναλλαγών. Το μειονέκτημα είναι το τέλος που καταβάλλεται για την αποθήκευση των ηλεκτρονικών νομισμάτων και η απειλή κλοπής όλων των κρυπτονομισμάτων που έχουν συσσωρευτεί στον λογαριασμό. Στην περίπτωση ενός offline ηλεκτρονικού πορτοφολιού το πλεονέκτημα είναι η ασφάλεια και το μειονέκτημα είναι η αρκετά υψηλή τιμή του καθώς και η πιθανότητα απώλειας της συσκευής.

Στην περίπτωση του Netricoin ο πελάτης μπορεί να κάνει χρήση πορτοφολιού online και offline.      

Ασφαλές ηλεκτρονικό πορτοφόλι με κωδικό offline

Το Netricoin χρησιμοποιεί τις δυνατότητες του ηλεκτρονικού πορτοφολιού online και offline. Αυτό συμβαίνει επειδή μετά την αγορά του προϊόντος, ο πελάτης λαμβάνει έναν ορισμένο αριθμό μονάδων κρυπτονομισμάτων Stellar και Bitcoin Cach, οι οποίες μεταφέρονται σε έναν λογαριασμό στον οποίο έχει πρόσβαση μόνο ο πελάτης. Χάρη σε αυτό, θα έχει συνεχή πρόσβαση στο κρυπτονόμισμά του, γεγονός το οποίο του διασφαλίζει ευκολία στην χρήση.

Υπεύθυνη για την ασφάλεια είναι η κάρτα με τον κωδικό πρόσβασης Netricoin. Μιλάμε για μια κάρτα με login και κωδικό πρόσβασης για το πορτοφόλι, στο οποίο βρίσκεται το κρυπτονόμισμα. Το login επιλέγεται από τον πελάτη, ο κωδικός πρόσβασης όμως δημιουργείται από το σύστημα ασφαλείας του ηλεκτρονικού πορτοφολιού και εισάγεται αποκλειστικά επί της κάρτας με τον κωδικό. Στη συνέχεια, η κάρτα αυτή παραδίδεται, μέσα σε ένα ασφαλές πακέτο, ταχυδρομικώς στα χέρια του πελάτη. Χάρη σε αυτό, μόνο εκείνος θα έχει πρόσβαση στα στοιχεία σύνδεσης και στον κωδικό πρόσβασής του.

Η κάρτα με τον κωδικό πρόσβασης έχει χαρακτήρα offline, πράγμα που σημαίνει ότι δεν αποστέλλεται μέσω e-mail ούτε δεν αποθηκεύεται σε κάποια βάση δεδομένων. Αυτή η λύση προστατεύει τον πελάτη από οποιεσδήποτε απόπειρες επίθεσης και κλοπής των συσσωρευμένων κρυπτονομισμάτων. Μόνη υποχρέωση του πελάτη είναι να φυλάττει την κάρτα σε ένα ασφαλές μέρος έως ότου πωληθούν τα κρυπτονομίσματα.

Δωρεάν πρόσβαση και εύκολη πώληση

Μπορεί κανείς να επενδύσει στα κρυπτονομίσματα με μακροπρόθεσμο ή βραχυπρόθεσμο τρόπο. Όλα εξαρτώνται από τη διάρκεια αποθήκευσης των ενεργητικών και την στιγμή της πώλησής τους. Ορισμένοι πελάτες προτιμούν να αγοράζουν κρυπτονομίσματα για να τα πουλήσουν αμέσως μόλις λάβει χώρα η επόμενη αύξηση της τιμής τους, ενώ άλλοι προτιμούν να τα αγοράζουν, να τα αποθηκεύουν και να αναμένουν κάποια σημαντική αύξηση της αξίας τους.

Η αποτελεσματικότητα κάθε μεθόδου εξαρτάται από τις δεξιότητες, την εμπειρία και τον χαρακτήρα του επενδυτή. Στην περίπτωση του Netricoin, όποια και να επιλεχθεί είναι καλή. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι χάρη στην κάρτα με κωδικό πρόσβασης, ο πελάτης έχει δωρεάν πρόσβαση στα κρυπτονομίσματά του και όταν αποφασίζει ότι θέλει να τα εξαργυρώσει, φτάνεια απλώς να επικοινωνήσει με τον πωλητή. Μετά από μια σύντομη περίοδο επαλήθευσης, τα συσσωρευμένα μέσα θα ρευστοποιηθούν και θα σταλούν στον λογαριασμό που εκείνος θα υποδείξει. Το ίδιο ισχύει και για τη μεταφορά κρυπτονομισμάτων στο ιδιωτικό ηλεκτρονικό πορτοφόλι του πελάτη. Εάν ο χρήστης αποφασίσει να αποθηκεύει μόνος του τα κρυπτονομίσματα, τότε αρκεί να επικοινωνήσει με τον πωλητή, να υποβληθεί στη διαδικασία επαλήθευσης και να υποδείξει τη διεύθυνση του κρυπτο-πορτοφολιού του, στο οποίο και θα μεταφερθούν τα κρυπτονομίσματα.

Ανταποκρινόμενο στις προσδοκίες των πελατών, το σετ Netricoin προσφέρει όχι μόνο εκπαιδευτικό υλικό, αλλά και έναν απλό τρόπο αποθήκευσης των κρυπτονομισμάτων. Χωρίς την χρονοβόρα επιλογή ηλεκτρονικού πορτοφολιού, χωρίς τη δημιουργία λογαριασμού, χωρίς τη μακροχρόνια διαδικασία εγγραφής και δίχως προβλήματα με την σύνδεση. Η ομάδα του Netricoin θα φροντίσει για ολόκληρη τη διαδικασία, προετοιμάζοντας την πλατφόρμα και παρέχοντας στον πελάτη πρόσβαση σε αυτήν. Χάρη στην κάρτα με τον κωδικό πρόσβασης Netricoin, ο πελάτης θα μπορεί να συνδεθεί ελεύθερα στον λογαριασμό του και να ελέγχει το περιεχόμενό του.

Related Posts