Диверсификация, лесно закупуване и сигурност – комплектът Нетрикойн

Инвестирането в криптовалути става все по-популярно, което е свързано с разработването на инвестиционни продукти. Повечето от тях обаче са предназначени за специалисти и професионални играчи, поради което продуктите, предназначени за начинаещи инвеститори, са толкова важни. Един от тези продукти несъмнено е комплектът Нетрикойн.

С мисъл за начинаещите

Броят на инвеститорите, които избират криптовалути като свои активи, редовно се увеличава. Това е така, защото електронните моменти придобиват все по-силна и по-силна позиция на инвестиционния пазар, благодарение на възможностите, редовното нарастване на стойността и ориентираността към бъдещето. Инвестирането в криптовалути обаче включва закупуване, съхранение, както и допълнителни дейности.

Криптовалутата обикновено се купува на крипто борсата и се съхранява в крипто портфейл. На пръв поглед това е лесно, но често причинява проблеми. Това е така, защото закупуването на електронна монета на крипто борсата изисква познаване на различните видове, както и умението за създаване на официален акаунт и процедури за проверка. За мнозина този процес може да бъде продължителен и тромав. По-лошото е, че при изтичане на данни от крипто борсата, цялата информация за клиента може да изтече в Интернет. Процесът на избор на крипто портфейл също не е лесен. Първо трябва да изберете онлайн или офлайн портфейл и след това подходящия тип, съответстващ на изискванията на дадена криптовалута. В противен случай, клиентът може да закупи грешен портфейл.

Криптовалута може да бъде също така закупена от обменни бюра за криптовалути, както и от търговци, но тук трябва да помните за комисионната за посредничество при транзакцията. Следователно се оказва, че самата покупка на криптовалута не е проста задача, да не говорим за нейното съхранение. За щастие има решение под формата на продукта Нетрикойн.

Поръчайте комплект

Научете се да инвестирате

Нетрикойн – диверсификацията е ключът към успеха

Комплектът Нетрикойн представлява инвестиционен продукт, състоящ се от две криптовалути, които в момента се считат за най-обещаващи. Става въпрос за Биткойн Кеш и Стелар, които още в началото на 2021 година отчетоха високо увеличение на стойността. Закупувайки Нетрикойн за определена сума, клиентът ще получи две криптовалути в съотношение 50/50 всяка, което означава, че ще получи две електронни монети на цената на една. Защо това е важно?

Основата за успешно инвестиране е диверсификация на портфейла. Това означава инвестиране не в един, а в няколко актива, които може да се окажат устойчиви в бъдеще. Подобна стратегия значително увеличава шанса за ефективни действия, тъй като инвеститорът не залага на увеличение на стойността само на един актив – залага на няколко, от които всеки има добри шансове за успех. По този начин, в случай на намаляване на стойността на една инвестиция, инвеститорът има шанс да компенсира загубите благодарение на следващата. Това е идеята зад Нетрикойн.

При закупуване на продукт клиентът ще получи не една, а две различни криптовалути, чиято стойност ще бъде разделена наполовина. Благодарение на това клиентът ще има криптовалутите Биткойн Кеш и Стелар, което му дава двоен шанс за успешна инвестиция.

Криптовалути и образование

Диверсификацията представлява основният принцип на ефикасното инвестиране, но за правилното разбиране е нужно знание и опит. Това се отнася за основни и професионални принципи, както и за ключови методи на работа. Следователно се оказва, че ключът към успешното инвестиране са не само финансите, но преди всичко уменията и опитът. Поради тази причина Нетрикойн не съдържа само криптовалути – също така съдържа образователни материали и обучения.

Избирайки комплекта Нетрикойн, клиентът ще получи достъп до професионална платформа, чрез която ще може да премине редовно обучение в областта на инвестициите. Освен уебинари, също така ще получи и поредица от електронни книги, статии и образователни материали, от които ще може да придобие професионални знания. Такива материали могат да се окажат изключително полезни при бъдещи дейности и да ръководят инвеститора през света на инвестициите.

Поръчайте комплект

Научете се да инвестирате

Стелар и Биткойн Кеш – ориентирани към бъдещето криптовалути?

В момента Стелар и Биткойн Кеш са едни от най-обещаващите криптовалути. Стелар е електронна монета, предлагана на крипто борсата от 2014 година, която в продължение на тези седем години затвърди позицията си на пазара. Благодарение на непрекъснатото усъвършенстване на технологиите, днес е една от най-надеждните електронни монети, която се използва от все повече корпорации и международни компании. От друга страна, Биткойн Кеш работи от 2017 година и още в началото на своята дейност доказа, че може да бъде изключително доходоносен актив. Нещо повече – Биткойн Кеш (BCH) оцеля през крипто зимата и икономическите сътресения през 2020 без големи стартове. Всичко това се дължи на комбинацията от класическия имидж на Биткойн и съвременните технологии.

Според много специалисти Биткойн Кеш и Стелар имат потенциал да увеличат стойността си и дори да завладеят крипто борсата. Те са определяни като „черешка на тортата на криптовалутите“ и могат да изненадат положително всички инвеститори. Инвестирането в тези две електронни монети е една от най-сигурните диверсификации на активите.

Нетрикойн и отзивите на клиенти – коментари на потребители.

За да анализираме задълбочено нуждите на клиентите, направихме проучвание сред хората, които като първи купиха Нетрикойн. Въпросите бяха изпратени на имейла на клиента, благодарение на което той имаше време да се запознае със съдържанието на продукта и след това да сподели мнение. Ето няколко отговора:

портфейлът е в основата на всяка добра инвестиция, така че се радвам, че с Нетрикойн получих не една, а две криптовалути. Добра идея е, дано само електронните монети да имат успех.

Ник: Адам Лещински

При избора на продукт се ръководех преди всичко от вида криптовалута. Доволен съм от избора, защото тези криптовалути могат значително да увеличат стойността си през 2021 година.

Ник: Дейвид Хорпк

Това е първата ми инвестиция в криптовалути. Нямам сметка на крипто борсата или крипто портфейл, така че се радвам, че Нетрикойн го прави вместо мен. Имам достъп до криптовалутите си, затова не се притеснявам, че съм избрал погрешно, сега само остава Стелар и Биткойн Кеш да скочат.

Ник: Ева Холс

Добри образователни материали, но повече ме интересуват тези криптовалути. Взех ги без никакви допълнителни комисионни или надценки, което ме радва.

Ник: Себастиан Хейнал

Горните мнения показват, че Нетрикойн сдоби положителни мнения от страна на потребителите и получи признание. Нещо повече – благодарение на анкетите и предоставените отговори, знаем как да подобрим продукта и да отговорим на всички изисквания на клиентите.

На пазара за криптовалути има много различни продукти и начини за получаване на електронни монети. Нетрикойн се отличава с леснотата си на получаване и безопасното съхранение, както и грижата за образованието на клиентите. Инвестирането в две ценни криптовалути увеличава шанса за ефективни действия, поради което Нетрикойн може да се окаже съдбоносно решение.

Related Posts