Diverzifikacija, jednostavna kupnja i sigurnost – set Netricoin

Ulaganje u kriptovalute postaje sve popularnije, što je povezano s razvojem investicijskih proizvoda. Međutim, većina je namijenjena stručnjacima i profesionalnim igračima i zato su toliko važni proizvodi stvoreni za početnike ulagače. Jedan od njih je nesumnjivo set Netricoin.

Za početnike

Broj ulagača koji biraju kriptovalute kao svoj aktiv stalno se povećava. To je tako zato što e-valute imaju sve jači položaj na tržištu ulaganja, zahvaljujući mogućnostima, redovitim povećanjima vrijednosti i perspektivnoj prirodi. Međutim, ulaganje u kriptovalute podrazumijeva njezinu kupnju, pohranu i dodatne aktivnosti.

Kriptovaluta se obično kupuje na kripto-burzi i pohranjuje u kripto-novčanik. Naizgled jednostavno, ali često uzrokuje probleme. To je tako zato što kupnja e-valuta na kripto-burzi zahtijeva poznavanje njihovih vrsta, kao i mogućnost otvaranja službenog računa i procedure provjere. Za mnoge se ovaj proces pokazati može ispostaviti kao dugotrajan i naporan. Što je još gore, zbog curenja podataka iz kripto-burze, sve informacije o klijentu mogu iscuriti na internet. Proces odabira kripto-novčanika također nije lak. Prvo morate odabrati online ili offline novčanik, a zatim odgovarajuću vrstu prema zahtjevima određene kriptovalute. U suprotnom, klijent može kupiti pogrešan novčanik.

Kriptovalute se također mogu kupiti u mjenjačnicama kriptovaluta i kod prodavača, ali ovdje treba imati na umu i proviziju za posredovanje u transakciji. Ispostavlja se, dakle, da sama kupnja kriptovalute nije jednostavan zadatak, a da ne spominjemo njezinu pohranu. Srećom, postoji rješenje u obliku proizvoda Netricoin.

Naručite set

Naučite investirati

Netricoin – diverzifikacija je ključ uspjeha 

Set Netricoin investicijski je proizvod koji se sastoji od dvije kriptovalute, koje se trenutno smatraju najperspektivnijima. Govorimo o Bitcoin Chashu i Stellaru koji su početkom 2021. zabilježili visok porast vrijednosti. Kada kupuje Netricoin za određeni iznos, klijent će dobiti dvije kriptovalute u omjeru 50/50, što znači da će dobiti dvije e-valute po jednoj cijeni. Zašto je to tako važno? 

Temelj uspješnog ulaganja je diverzifikacija novčanika. To znači ulagati ne u jednu, već u nekoliko aktiva koje bi mogle biti perspektivne. Takva strategija značajno povećava šansu za uspjeh, jer investitor ne predviđa povećanje vrijednosti samo jedne aktive, već nekoliko, tako da ima dobre šanse za uspjeh. Na taj način, u slučaju smanjenja vrijednosti jedne investicije, investitor ima priliku nadoknaditi gubitke zahvaljujući drugoj. To je ideja koja stoji iza Netricoina.

Pri kupnji proizvoda klijent neće dobiti jednu, već dvije različite kriptovalute čija će vrijednost biti podijeljena na pola. Zahvaljujući tome, klijent će imati kriptovalute Bitcoin Cash i Stellar, što mu daje dvostruku priliku za učinkovito ulaganje.

Kriptovalute i obrazovanje

Diverzifikacija je temelj dobrog ulaganja, ali kako biste je dobro razumjeli, trebate znanje i iskustvo. To se odnosi na osnovna i profesionalna načela, kao i na ključne metode. Ispostavlja se, dakle, da ključ uspješnog ulaganja nisu samo financije, već prije svega vještine i iskustvo. Stoga Netricoin uključuje ne samo kriptovalute, već i obrazovne materijale i obuku.

Odabirom seta Netricoin klijent će dobiti pristup profesionalnoj platformi putem koje će moći proći redovitu obuku u području ulaganja. Uz webinare, dobit će i niz e-knjiga, članaka i obrazovnih materijala iz kojih će moći steći stručno znanje. Takvi materijali mogu biti izuzetno korisni u budućim aktivnostima i voditi investitora kroz svijet ulaganja.

Naručite set

Naučite investirati

Stellar i Bitcoin Cash – perspektivne kriptovalute?

Stellar i Bitcoin Cash trenutno su neke od najperspektivnijih kriptovaluta. Stellar je e-valuta dostupna na kripto-burzi od 2014. godine koja je za tih sedam godina stabilizirala svoju poziciju na tržištu. Zahvaljujući kontinuiranom poboljšanju tehnologije, danas je to jedna od najpouzdanijih e-valuta za kojom poseže sve više korporacija i međunarodnih tvrtki. S druge strane, Bitcoin Cash posluje od 2017. godine i na početku svog postojanja dokazao je da može biti izuzetno unosna aktiva. Štoviše, BCH je bez većih problema preživio kripto-zimu i ekonomska previranja 2020. godine. Sve to zahvaljujući kombinaciji imidža klasičnog bitcoina i moderne tehnologije.

Prema mnogim stručnjacima, Bitcoin Cash i Stellar imaju velike šanse povećati svoju vrijednost, pa čak i osvojiti kripto-burzu. Naziva ih se “šlagom na torti kriptovaluta” i mogu pozitivno iznenaditi sve investitore. Ulaganje u ove dvije e-valute jedna je od najsigurnijih diverzifikacija aktiva.

Netricoin i mišljenja klijenata – komentari korisnika.

Kako bismo temeljito analizirali potrebe svojih klijenata, naručili smo provođenje ankete među prvim kupcima Netricoina. Pitanja su poslana na e-mail klijenta, zahvaljujući čemu je imao vremena upoznati se sa sadržajem proizvoda, a zatim podijeliti mišljenje o njemu s drugima. Evo nekoliko odgovora:

novčanika je osnova svake dobre investicije, pa mi je drago što nisam dobio jednu, već dvije kriptovalute u Netricon. To je dobra ideja, nadam se da će se e-valute pokazati kao uspjeh.

Ime: Jano Červar

Pri odabiru proizvoda prvenstveno sam se vodio vrstom kriptovalute. Zadovoljan sam izborom jer ove kriptovalute mogu značajno povećati svoju vrijednost 2021. godine.

Ime: Jurja Vukotinović

Ovo je moje prvo ulaganje u kriptovalute. Nemam račun na kripto-burzi ili kripto-novčanik, pa mi je drago što to umjesto mene radi Netricoin. Imam pristup svojim kriptovalutama, tako da se ne moram brinuti da sam pogrešno odabrao, sada ostaje još samo da Stellr i Bitcoin Cash povećaju vrijednost.

Nick: Mile Bresztyenszky

Dobar obrazovni materijal, ali mene više zanimaju te kriptovalute. Dobio sam ih bez ikakvih dodatnih provizija ili naknada, što me raduje.

Ime: Peter Rauch

Gornje izjave ukazuju na to da o Netrocionu vlada pozitivno mišljenje među korisnicima i da je cijenjen. Štoviše, zahvaljujući anketama i pruženim odgovorima znamo kako poboljšati proizvod i zadovoljiti sve zahtjeve klijenata.

Postoji mnogo različitih proizvoda i načina za nabavku e-valuta na tržištu kriptovaluta. Netricion odlikuje jednostavnost nabavke e-valuta i sigurna pohrana, kao i briga o obrazovanju klijenata. Ulaganje u dvije vrijedne kriptovalute povećava šanse za uspjeh, zbog čega se Netricoin može pokazati kao životna odluka.  

Related Posts