Kartica s kodom Netricoin – kako to funkcionira?

Ulaganje u kriptovalute zahtijeva ne samo kupnju virtualne valute, već i znanje o njezinoj pohrani. To podrazumijeva odabir odgovarajuće vrste novčanika, a zbog činjenice da na tržištu postoji ogroman izbor e-valuta to nije lak zadatak. Iz tog se razloga mnogi početnici ulagači suzdržavaju od ulaganja u virtualne valute. Srećom, postoji jednostavan i siguran način za pohranu kriptovalute, a to je kartica s kodom Netricoin.

Online ili offline novčanik?

E-novčanike možemo podijeliti na online i offline novčanike. Online tip predstavlja novčanik koji je dio virtualne platforme koja pruža privatne račune za pohranu kriptovaluta. Kako biste se prijavili na ovu vrstu računa, trebate korisničko ime i lozinku od nekoliko znamenki. Prednost ove vrste novčanika je mogućnost prijave na njega s bilo kojeg mjesta na svijetu. Sve što trebate je računalo, pristup internetu i podaci za prijavu. Offline tip je novčanik u obliku USB priključka, osiguran korisničkim imenom i lozinkom, na kojem je pohranjena kriptovaluta. Ovu vrstu novčanika treba čuvati na suhom i sigurnom mjestu dok se pohranjena kriptovaluta ne proda.

Oba e-novčanika imaju prednosti i nedostatke. Glavna prednost online e-novčanika je praktičnost korištenja i mogućnost brze transakcije. Loša strana je naknada za pohranu e-valute i opasnost od krađe svih kriptovaluta nakupljenih na računu. U slučaju offline e-novčanika, prednost je sigurnost, a loša strana je prilično visoka cijena i mogućnost gubitka uređaja.

U slučaju Netricoina, klijent koristi i online i offline novčanik.     

Siguran e-novčanik s offline kodom

U slučaju Netricoina koriste se značajke online i offline e-novčanika. To je tako zato što nakon kupnje proizvoda klijent dobiva određeni broj jedinica Stellar i Bitcoin Cach, koje se prenose na račun kojem samo klijent ima pristup. Zahvaljujući tome, imat će stalan pristup svojoj kriptovaluti, što osigurava praktičnost korištenja.

Za sigurnost je odgovorna kartica s pristupnim kodom Netricoin. Govorimo o kartici s korisničkim imenom i lozinkom za novčanik na kojem se nalazi kriptovaluta. Korisničko ime bira klijent, ali lozinka se generira tijekom zaštite e-novčanika i stavlja se samo na karticu s kodom. Tada se kartica dostavlja poštom klijentu u osiguranom paketu. Zahvaljujući tome, samo će on imati pristup svom korisničkom imenu i lozinci.

Kartica s pristupnim kodom ima offline karakter, što znači da se ne šalje e-mailom i nije pohranjena u bilo kojoj bazi podataka. Ovo rješenje štiti klijenta od bilo kakvih pokušaja napada i krađe nakupljenih kriptovaluta. Zadatak klijenta je isključivo držati karticu na sigurnom mjestu dok se kriptovaluta ne proda.

Besplatan pristup i jednostavna prodaja

U kriptovalute može se ulagati na dugoročni ili kratkoročni način. Sve ovisi o tome koliko dugo se imovina čuva i kada se prodaje. Neki klijenti radije kupuju kriptovalutu kako bi je prodali pri sljedećem povećanju cijene, dok drugi kupuju, pohranjuju i čekaju značajan porast vrijednosti.

Učinkovitost obje metode ovisi o vještinama, iskustvu i karakteru investitora. U slučaju Netricoina, svaka je dobra. To je tako zato što zahvaljujući kartici s pristupnim kodom klijent ima besplatan pristup svojoj kriptovaluti, a kada odluči da je želi unovčiti, sve što treba učiniti je kontaktirati prodavača. Nakon kratkog razdoblja provjere, prikupljena sredstva će biti unovčena i poslana na račun koji je on naznačio. Isto se odnosi i na prijenos kriptovaluta na klijentov privatni e-novčanik. Ako korisnik odluči samostalno pohraniti kriptovalutu, tada je dovoljno kontaktirati prodavača, proći postupak provjere i navesti adresu svog kripto-novčanika na koji će kriptovaluta biti prenesena.

Izlazeći u susret očekivanjima klijenata, set Netricoin nudi ne samo materijale za obuku, već i jednostavan način za pohranu primljene kriptovalute. Bez dugoročnog biranja e-novčanika, otvaranja računa, dugog procesa registracije i bez problema s prijavom. Za cjelokupnu operaciju pobrinut će se tim iz Netricoina, koji će pripremiti platformu i klijentu omogućiti pristup istoj. Zahvaljujući kartici s pristupnim kodom Netricoin, klijent će se moći slobodno prijaviti na svoj račun i pratiti njegov sadržaj. 

Related Posts

Leave a Reply