Cardul cu codul Netricoin – cum funcționează?

Investirea în criptovalute necesită nu doar cunoștiințe despre cumpărarea monedei virtuale, dar de asemenea cunoștiințe pe tema provenienței sale. Acest lucru are legătură cu alegerea tipului corespunzător de portofel, iar faptul că pe piață e-monetele există o varietate de alegere enormă, acest lucru nu este o sarcină ușoară. Din acest motiv mulți invetitori începători se rețin de la investirea în monedele virtuale. Din fericire există modul simplu și sigur pentru păstrarea criptovalutelor, adică cardul cu codul Netricoin.

Portofel online sau offline?

E-portfelele le putem împărți în tipul online și offline. Tipul online este portofelul care reprezintă o parte din platforma virtuală care distribuie un cont privat pentru păstrarea criptovalutelor. Pentru a ne putea loga pe acest tip de cont este necesar loginul și parola din câteva caractere. Plusul acestui tip de portofel este posibilitatea logării pe acesta din orice loc din lume. Este suficient calculatorul, accesul la internet și datele pentru logare. Tipul offline este portofelul sub forma pendriveului, asigurat prin login și parolă, pe care este păstrată criptovaluta. Acest tip de portofel trebuie păstrat într-un loc uscat și sigur, până la vânzarea criptovalutei păstrate.

Ambele e-portofele au atât dezavantaje, cât și avantaje. Principalul avantaj al e-portofelului online este confortul utilizării și posibilitatea efectuării tranzacțiilor rapide. În schimb minusul sunt taxele pentru păstrarea e-monedelor și amenințarea furtului tuturor valutelor depuse pe cont. În cazul e-portofelului offline avantajul este siguranța, iar minusul este prețul destul de mare și posibilitatea pierderii dispozitivului.

În cazul Netricoin clientul profită de portofelul cu un caracter atât online, cât și offline.     

E-portofelul sigur cu codul offline

În Netricoin sunt utilizate caracteristicile e-portofelului online și offline. Se întâmplă așa, pentru că după cumpărarea produsului clientul obține numărul stabilit de unități criptovalutare Stellar și Bitcoin Cash, care ajung pe contul al cărui acces îl are doar clientul. Mulțumită acesteia, va avea acces permanent la criptovaluta sa, ceea ce îi asigură confortul utilizării.

De siguranță în schimb răspunde cardul cu codul de acces Netricoin. Aici este vorba de cardul cu loginul și parola pentru portofelul pe care se află criptovaluta. Loginul este ales de client, însă parola este generată de asigurarea e-portofelului și se află numai pe cardul cu cod. După care acest card este livrat într-un pachet asigurat pe cale poștală în mâinile clientului. Mulțumită acesteia doar el va avea acces la propriul login și parolă.

Cardul cu codul de acces are un caracter offline, ceea ce înseamnă că nu este trimis pe adresa de e-mail și nici păstrat pe vreo bază de date. O asemenea soluție îl asigură pe client de orice probe de atacuri și furtul criptovalutelor depuse. Sarcina clientului este doar păstrarea cardului într-un loc sigur, până în momentul vânzării criptovalutelor.

Accesul ușor și vânzarea simplă

În criptovalute se poate investi într-un mod de durată îndelungată sau scurtă. Totul depinde de perioada păstrării activelor și de momentul vânzării acestora. Unii clienți preferă să cumpere criptovalutele, pentru a le vine la cea mai apropiată creștere de preț, iar alții preferă cumpărarea, păstrarea și așteptarea creșterii considerabile a valorii.

Eficiența fiecărei metode depinde de cunoștiințe, experiență și caracterul investitorului. În cazul Netricoin oricare este bună. Se întâmplă asta, deoarece mulțumită cardului cu codul de acces clientul are accesul ușor la propria criptovalută și când crede că vrea să o schimbe în bani, este suficient să îl contacteze pe vânzător. După o perioadă scurtă de verificare, fondurile depozitate sunt schimbate în bani și trimise pe contul său. Același lucru se aplică și în cazul trimiterii criptovalutei pe e-portofelul privat al clientului. Dacă utilizatorul se decide la păstrarea individuală a criptovalutei, atunci este suficient să contacteze vânzătorul, să treacă prin procesul de verificare și să indice adresa cripto-portofelului său, pe care va fi transferată criptovaluta.

Pentru a satisface așteptările clienților, setul Netricoin oferă nu doar materiale de școlarizare, dar de asemenea un mod simplu pentru păstrarea criptovalutei obținute. Fără alegerea îndelungată a e-portofelului, fără crearea contului, fără procesul îndelungat de înregistrare și fără probleme cu logarea. De întreaga activitate se ocupă echipa Netricoin, care pregătește platforma și îi transmite clientului accesul către aceasta. Mulțumită cardului cu codul de acces Netricoin clientul va putea să se logheze ușor pe contul său și să îi urmărească conținutul. 

Related Posts