Diverzifikacija, preprost nakup in varnost – komplet Netricoin

Naložbe v kriptovalute postajajo vse bolj priljubljene, kar je povezano z razvojem investicijskih izdelkov. Večina pa jih je namenjenih strokovnjakom in profesionalnim igralcem, zato so izdelki, namenjeni investitorjem začetnikom, toliko bolj pomembni. Eden izmed njih je nedvomno komplet Netricoin.

Z mislijo na začetnike

Število investitorjev, ki izbirajo kriptovalute kot svoje sredstvo, se redno povečuje. To pa zato, ker e-kovanci zaradi priložnosti, rednega povečevanja vrednosti in narave, usmerjene v prihodnost, pridobivajo vedno močnejši položaj na investicijskem trgu. Investiranje v kriptovalute pa vključujejo njihov nakup, shranjevanje in dodatne dejavnosti.

Kriptovalute se običajno kupijo na kripto-borzi in shranijo v kripto-denarnici. To je na videz preprosto, vendar pa pogosto povzroča težave. To je zato, ker nakup e-kovanca na kripto-borzi zahteva znanje o njegovih vrstah, pa tudi sposobnost vzpostavitve uradnega računa in postopkov verifikacije. Za mnoge je ta postopek lahko dolgotrajen in okoren. Še huje, z iztekom podatkov iz kripto-borze lahko vse informacije o odjemalcu pritečejo na internet. Tudi postopek izbire kripto-denarnice ni enostaven. Najprej morate izbrati spletno ali offline denarnico, nato pa ustrezno vrsto glede na zahteve kriptovalute. V nasprotnem primeru lahko stranka kupi napačno denarnico.

Kriptovalute lahko kupite tudi v menjalnicah kriptovalut in pri prodajalcih, vendar tukaj ne smemo pozabiti na provizijo za posredovanje pri transakciji. Izkazalo se je torej, da sam nakup kriptovalute ni preprosta naloga, da o njenem shranjevanju niti ne govorimo. Na srečo obstaja rešitev v obliki izdelka Netricoin.

Naročite komplet

Naučite se vlagati

Netricoin – raznolikost je ključ do uspeha

Komplet Netricoin je investicijski produkt, sestavljen iz dveh kriptovalut, ki trenutno veljata za najbolj obetavni. Govorimo o Bitcoin Cash in Stellar, ki sta v začetku leta 2021 zabeležila velik porast vrednosti. Ob nakupu Netricoina za določen znesek bo stranka prejela dve kriptovaluti v razmerju 50/50, kar pomeni, da bo za eno ceno dobila dva e-kovanca. Zakaj je to pomembno?

Osnova za uspešno investiranje je diverzifikacija portfelja. To pomeni, da ne vlagate v eno, temveč v več sredstev, ki se lahko izkažejo za sredstvo prihodnosti. Takšna strategija bistveno poveča možnost za učinkovite odločitve, saj investitor ne stavi na povečanje vrednosti le enega sredstva, temveč ima vsaka od njih dobre možnosti za uspeh. Na ta način ima investitor v primeru zmanjšanja vrednosti ene možnost nadomestiti izgubo z naslednjo. To je ideja Netricoin.

Ob nakupu izdelka stranka ne prejme ene, temveč dve različni kriptovaluti, katerih vrednost bo razdeljena na polovico. Posledično bo imela stranka kriptovaluti Bitcoin Cash in Stellar, kar mu daje dvojno priložnost za učinkovito investiranje.

Kriptovalute in izobraževanje

Diverzifikacija je osnova načela učinkovitega investiranja, toda za dobro razumevanje potrebujete znanje in izkušnje. To velja za osnovna, strokovna načela in ključne metode odločanja. Izkazalo se je torej, da ključ do uspešnega investiranja niso le finance, ampak predvsem spretnosti in izkušnje. Netricoin zato vključuje ne samo kriptovalute, temveč tudi izobraževalna gradiva in usposabljanje.

Z izbiro kompleta Netricoin bo stranka dobila dostop do profesionalne platforme, prek katere se bo lahko redno izobraževala na področju investicij. Poleg webinarjev bo prejel tudi vrsto e-knjig, člankov in izobraževalnih gradiv, iz katerih bo lahko pridobil strokovno znanje. Takšni materiali so lahko zelo koristni pri prihodnjih dejavnostih in investitorja vodijo skozi svet investicij.

Naročite komplet

Naučite se vlagati

Stellar in Bitcoin Cash – kriptovalute prihodnosti?

Stellar in Bitcoin Cash sta trenutno eni najbolj obetavnih kriptovalut. Stellar je e-kovanec, ki je na kripto-borzi na voljo od leta 2014 in se že sedem let uveljavlja na trgu. Zahvaljujoč nenehnemu izboljševanju tehnologije je danes eden najbolj zanesljivih e-kovancev, po katerem posega vse več korporacij in mednarodnih podjetij. Bitcoin Cash pa deluje od leta 2017 in je na začetku delovanja dokazal, da je lahko izjemno donosen kapital. Poleg tega je BCH preživel kripto zimo in gospodarske pretrese leta 2020 brez večjih izgub. Vse to je posledica kombinacije klasične Bitcoin podobe in posodobljene tehnologije.

Po mnenju mnogih strokovnjakov imata Bitcoin Cash in Stellar veliko možnosti, da povečata svojo vrednost in celo osvojita kripto-borzo. O njih se govori kot o “višnji na torti kriptovalut”, ki lahko pozitivno preseneti vse investitorje. Naložba v ta dva e-kovanca je ena najzanesljivejših diverzifikacij premoženja.

Netricoin in mnenja strank – komentarji uporabnikov.

Da bi natančno analizirali potrebe strank, smo naročili ankete med ljudmi, ki so najprej kupili Netricoin. Vprašanja so bila poslana na e-pošto stranke, zahvaljujoč kateremu  je imela čas, da se seznani z vsebino izdelka in nato deli nekaj razmislekov. Tu je nekaj odgovorov:

denarnica je osnova vsake dobre investicije, zato sem vesel, da v Netricon nisem dobil ene, ampak dve kriptovaluti. To je dobra ideja, da bi le oba e-kovanca bila uspešna.

Nick: Adam Petrič

Pri izbiri izdelka me je vodila predvsem vrsta kriptovalut. Z izbiro sem zadovoljen, ker lahko te kriptovalute v letu 2021 znatno povečajo svojo vrednost.

Nick: Lucjan Korošec

To je moja prva investicija v kriptovalute. Nimam računa na kripto-borzi ali kripto-denarnice, zato sem vesel, da Netricoin to počne zame. Imam dostop do svojih kriptovalut, zato mi ni treba skrbeti, ali bom izbral napačno, zdaj naj se samo Stellar in Bitcoin Cash dvigneta.

Nick: Marija Ribičič

Dostojno izobraževalno gradivo, vendar me te kriptovalute bolj zanimajo. Dobil sem jih brez dodatnih provizij ali doplačil, kar me veseli.

Nick: Wadim Čok

Zgornje izjave kažejo, da ima Netricoin pozitivno mnenje med uporabniki in je priljubljen. Še več, zahvaljujoč vprašalnikom in posredovanim odgovorom vemo, kako izboljšati izdelek in izpolniti vse zahteve strank.

Na trgu kriptovalut obstaja veliko različnih izdelkov in načinov, kako priti do e-kovancev. Netricoin odlikuje enostavnost pridobivanja e-kovancev in varnega shranjevanja ter skrb za izobraževanje strank. Naložba v dve dragoceni kriptovaluti poveča možnost za učinkovite odločitve, zato se Netricoin lahko izkaže za življenjsko priložnost.

Related Posts