Kartica s kodo Netricoin – kako to deluje?

Investicije v kriptovalute ne zahtevajo le spretnosti nakupa virtualnega kovanca, temveč tudi znanje o njegovem shranjevanju. To vključuje izbiro ustrezne vrste denarnice in dejstvo, da je na trgu ogromno izbire e-kovancev, to ni lahka naloga. Zaradi tega se mnogi investitorji začetniki zadržujejo pri investiranju v virtualne kovance. Na srečo obstaja preprost in varen način za shranjevanje vaše kriptovalute, torej kartica s kodo Netricoin.

Online ali offline denarnica?

E-denarnice lahko razdelimo na vrsti online in offline. Vrsta online je denarnica, ki je del virtualne platforme, ki ponuja zasebne račune za shranjevanje kriptovalut. Za prijavo v to vrsto računa potrebujete login in geslo z več znaki. Prednost te vrste denarnice je možnost prijave vanjo od koder koli na svetu. Potrebujete le računalnik, dostop do interneta in podatke za prijavo. Tip offline je denarnica v obliki USB ključa, zaščitena z uporabniškim imenom in geslom, na kateri je shranjena kriptovaluta. To vrsto denarnice je treba hraniti na suhem in varnem mestu, dokler se shranjena kriptovaluta ne proda.

Obe e-denarnici imata tako prednosti kot slabosti. Glavna prednost online e-denarnice je priročnost uporabe in možnost hitrih transakcij. Slaba stran je provizija za shranjevanje e-kovancev in grožnja kraje vseh kriptovalut, nakopičenih na računu. Pri offline e-denarnici je prednost varnost, slaba stran pa je precej visoka cena in možnost, da napravo izgubimo.

V primeru Netricoina stranka uporablja denarnico z online in offline profilom.

Varna e-denarnica s kodo offline

V Netricoinu so uporabljene lastnosti online in offline e-denarnice. To pa zato, ker po nakupu izdelka stranka prejme določeno število enot kriptovalut Stellar in Bitcoin Cach, ki se prenesejo na račun, do katerega ima dostop samo stranka. Zahvaljujoč temu bo imela stalen dostop do svoje kriptovalute, to pa mu zagotovi udobno uporabo.

Za varnost pa odgovarja kartica z dostopno kodo Netricoin. Govorimo o kartici z loginom in geslom za denarnico, na kateri je kriptovaluta. Login izbere stranka, geslo pa ustvari zaščita e-denarnice in jo postavi samo na kartico s kodo. Nato se kartica v zaščitenem paketu dostavi po pošti v roke stranke. Zahvaljujoč temu bo samo ona imela dostop do svojega logina in gesla.

Kartica z dostopno kodo je offline narave, kar pomeni, da ni poslana po e-pošti ali hranjena v kakršni koli zbirki podatkov. Ta rešitev stranko ščiti pred kakršnimi koli poskusi napadov in krajo nakopičenih kriptovalut. Strankina edina naloga je hraniti kartico na varnem mestu, dokler se kriptovaluta ne proda.

Prost dostop in enostavna prodaja

V kriptovalute lahko investirate dolgoročno ali kratkoročno. Vse je odvisno od tega, kako dolgo so sredstva shranjena in kdaj prodana. Nekatere stranke raje kupijo kriptovaluto, da bi jo prodale ob naslednjem zvišanju cene, drugi pa raje kupujejo, hranijo in pričakujejo znatno povečanje vrednosti.

Učinkovitost katere koli metode je odvisna od spretnosti, izkušenj in značaja investitorja. V primeru Netricoina je vsaka dobra. To je zato, ker ima stranka po zaslugi kartice z dostopno kodo prost dostop do svoje kriptovalute in ko se odloči, da jo želi unovčiti, mora le stopiti v stik s prodajalcem. Po kratki verifikaciji se bodo zbrana sredstva unovčila in poslala na njen račun. Enako velja za prenos kriptovalut na strankino zasebno e-denarnico. Če se uporabnik odloči, da bo kriptovaluto hranil sam, je dovolj, da stopi v stik s prodajalcem, opravi postopek verifikacije in navede naslov svoje kripto-denarnice, na katero bo kriptovaluta prenesena.

Da bi izpolnil pričakovanja strank, komplet Netricoin ne ponuja le gradiva za usposabljanje, temveč tudi preprost način za shranjevanje prejete kriptovalute. Brez dolgotrajne izbire e-denarnice, brez ustvarjanja računa, dolgega postopka registracije in težav s prijavo. Za celoten postopek bo poskrbela ekipa z Netricoin, ki bo pripravila platformo in stranki omogočila dostop do nje. S pomočjo kartice z dostopno kodo Netricoin se bo stranka lahko prosto prijavila v svoj račun in spremljala njegovo vsebino.

Related Posts