Netricoin, a kóddal ellátott kártya – hogyan működik?

A kriptovalutákba történő befektetéshez nemcsak a virtuális érme megvásárlásának képességére van szükség, hanem a tárolására vonatkozó ismeretekre is. Ez magában foglalja a megfelelő típusú pénztárca kiválasztását, és figyelembe véve, hogy az e-érmék piacán hatalmas a pénztárcák választéka, nem könnyű a feladat. Emiatt sok kezdő befektető lemond a virtuális érmékbe történő befektetésekről. Szerencsére létezik egy egyszerű és biztonságos módszer a kriptovaluta tárolására, azaz a Netricoin, a kóddal ellátott kártya.

Online vagy offline pénztárca?

Az e-pénztárcák az online és az offline típusokra oszthatók. Az online típus egy olyan pénztárca, amely egy virtuális platform része, ahol privát fiókokat biztosít a kriptovaluták tárolásához. Az ilyen típusú fiókba való bejelentkezéshez a bejelentkezési névre és néhány karakterből álló jelszóra van szükség. Az ilyen típusú pénztárca előnye, hogy a világ bármely pontjáról be lehet jelentkezni. Mindössze a számítógépre, az internet-hozzáférésre és a bejelentkezési adatokra van szükség. Az offline típus egy pendrive formájú, bejelentkezési névvel és jelszóval biztosított pénztárca, ahol a kriptovaluta van tárolva. Ezen típusú pénztárcát száraz és biztonságos helyen kell tartani, amíg a tárolt kriptovaluta nem kerül eladásra.

Mindkét e-pénztárcának vannak előnyei és hátrányai egyaránt. Az online e-pénztárca fő előnye a használat kényelme és a gyors tranzakció lehetősége. Hátránya azonban az e-érmék tárolásáért fizetendő díj és az összes, a számlán felhalmozott kriptovaluta ellopásának veszélye. Az offline e-pénztárca esetében az előny a biztonság, hátránya pedig elég magas ár és a készülék elvesztésének kockázata.

A Netricoin esetében az ügyfél mind az online, mind az offline jellegű pénztárcát használja.     

 

Biztonságos e-pénztárca az offline kóddal

A Netricoint mind az online, mind az offline e-pénztárca tulajdonságai jellemzik. Ez abból fakad, hogy a termék megvásárlása után az ügyfél bizonyos mennyiségű Stellar és Bitcoin Cash kriptovaluta egységeket kap, amelyek olyan fiókba kerülnek, amelyhez csak az ügyfél fér hozzá. Ennek köszönhetően folyamatosan hozzáférhet kriptovalutájához, ami a használat kényelmét biztosítja számára.

A biztonságért pedig a Netricoin hozzáférési kóddal ellátott kártya felel. A bejelentkezési névvel és jelszóval ellátott kártyáról van szó a pénztárcához, amelyen a kriptovaluta található. A bejelentkezési nevet az ügyfél választja, a jelszó azonban az e-pénztárca biztosítása által generálódik, és kizárólag a kóddal ellátott kártyára van helyezve. Ezután a kártya biztonságos csomagban, postai úton kerül az ügyfél kezébe. Ennek köszönhetően csak ő férhet hozzá a bejelentkezési nevéhez és jelszavához.

A hozzáférési kóddal ellátott kártya offline jellegű, ami azt jelenti, hogy nem kerül elküldésre e-mailben, és nincsen tárolva semmilyen adatbázisban. Ez a megoldás megvédi az ügyfelet a mindenféle támadási kísérletek és a felhalmozott kriptovaluták ellopása ellen. Az ügyfél egyetlen feladata, hogy a kártyát biztonságos helyen tartsa, amíg a kriptovaluta nem kerül eladásra.

Szabad hozzáférés és egyszerű eladás

A kriptovalutákba hosszú vagy rövid távon lehet befektetni. Minden az eszközök tárolásának idejétől és az eladásuk pillanatától függ. Egyes ügyfelek inkább úgy vásárolnak kriptovalutát, hogy a legközelebbi áremelkedéskor eladhassák, míg mások inkább megvásárolják, tárolják, és várják a jelentős értéknövekedést.

Mindegyik módszer hatékonysága már csak a befektető képességeitől, tapasztalatától és karakterétől függ. A Netricoin esetében mindegyik jó. Ennek oka az, hogy a hozzáférési kóddal ellátott kártyának köszönhetően az ügyfél szabadon hozzáférhet kriptovalutájához, és amikor úgy dönt, hogy készpénzre szeretné kiváltani, akkor mindössze kapcsolatba kell lépnie az eladóval. Rövid hitelesítési időszak után az összegyűjtött eszközök kifizetendők és az általa megjelölt számlára kerülnek elküldésre. Ugyanez vonatkozik a kriptovaluták az ügyfél privát e-pénztárcájába való átutalására. Ha a felhasználó úgy dönt, hogy önállóan szeretné tárolni a kriptovalutát, akkor elég, ha kapcsolatba lép az eladóval, átesik a hitelesítési folyamaton, és megadja a kripto-pénztárcájának címét, ahová a kriptovaluta átutalásra kerül.

Az ügyfelek elvárásainak való megfelelés érdekében a Netricoin készlet nemcsak oktatási anyagokat kínál, hanem egyszerű módszert a kapott kriptovaluta tárolására is. A sokáig tartó e-pénztárca kiválasztása, a fiók létrehozása, a hosszú regisztrációs folyamat és bejelentkezési problémák nélkül. A teljes műveletet a Netricoin csapata hajtja végre, amely előkészíti a platformot és átadja az ügyfélnek a hozzáférést. A Netricoin hozzáférési kóddal ellátott kártyának köszönhetően az ügyfél szabadon bejelentkezhet a fiókjába és nyomon követheti annak tartalmát.

Related Posts