Netricoinin koodikortti – miten se toimii?

Salausvaluuttoihin sijoittaminen edellyttää paitsi taitoa  ostaa virtuaalinen kolikko, myös tietoa sen varastoinnista. Tähän kuuluu oikeantyyppisen lompakon valitseminen.  Eikä se ole helppo tehtävä siksi, että markkinoilla on valtava valikoima e-kolikoita. Tästä syystä monet aloittelevat sijoittajat pidättäytyvät sijoittamasta virtuaalikolikoihin. Onneksi on olemassa yksinkertainen ja turvallinen tapa tallentaa kryptovaluuttasi. Se on Netricoin -koodikortti.

Online –  vai offline -lompakko?

Voimme jakaa e-lompakot online- ja offline -tyyppisiin. On line  -tyyppi on lompakko, joka on osa virtuaalialustaa ja joka tarjoaa yksityistilejä kryptovaluuttojen tallentamiseen. Sisäänkirjautumiseen tämäntyyppiselle tilille tarvitaan sisäänkirjautuminen ja muutamia merkkejä sisältävä salasana. Tämäntyyppisen lompakon etuna on mahdollisuus kirjautua siihen mistä päin maailmaa tahansa. Tarvitset vain tietokoneen, internetyhteyden ja kirjautumistiedot. Offline -tyyppi on kynäaseman muodossa oleva lompakko, joka on suojattu kirjautumisella ja salasanalla tiliin, johon salausvaluutta on tallennettu. Tämän tyyppinen lompakkokortti on pidettävä kuivassa ja turvallisessa paikassa, kunnes tallennettu kryptovaluutta myydään.

Molemmilla e-lompakoilla on sekä etuja ja haittoja. Verkkolompakon tärkein etu on käytön helppous ja sen kyky toteuttaa nopeita kauppatapahtumia. Haittapuoli on e-kolikoiden varastointimaksu ja vaara, että kaikki tilille kertynyt kryptovaluutta varastetaan. Offline -tilassa olevan e-lompakon etuna on turvallisuus ja haittana melko korkea hinta ja mahdollisuus kadottaa laite.

Netricoinin tapauksessa asiakas käyttää sekä online-  että offline-lompakkoa.

Turvallinen e-lompakko, jossa on offline-koodi

Netricoin hyödyntää online- ja offline-verkkolompakoiden ominaisuuksia. Näin on, koska asiakas on tuotteen ostamisen jälkeen saanut tietyn määrän Stellar- ja Bitcoin Cach -kryptovaluuttayksiköitä, jotka siirretään tilille, johon vain asiakkaalla on pääsy. Tämän ansiosta hänellä on jatkuva pääsy kryptovaluuttaan, mikä tekee siitä hänelle kätevän käyttää.

Turvallisuudesta puolestaan vastaa  Netricoin-pääsykoodillinen kortti. Kyse on kortista, jolla on kirjautumistunnus ja salasana lompakkoon, jolla kryptovaluutta on. Sisäänkirjautumistunnuksen valitsee asiakas, mutta salasanan luo e-lompakon tietoturvayksikkö ja se sijoitetaan vain koodikortille. Sitten kortti toimitetaan asiakkaalle kirjattuna postilähetyksenä. Tämän ansiosta vain hänellä on pääsy kirjautumistunnukseensa ja salasanaansa.

Pääsykoodillinen kortti on offline-tilassa, mikä tarkoittaa, että sitä ei lähetetä sähköpostitse eikä tallenneta mihinkään tietokantaan. Tämä ratkaisu suojaa asiakasta hyökkäysyrityksiltä ja kertyneiden kryptovaluuttojen varkaudelta. Asiakkaan tehtävänä on vain pitää kortti turvallisessa paikassa, kunnes kryptovaluutta myydään.

Vapaa pääsy ja yksinkertainen myynti

Kryptovaluuttoihin voi sijoittaa pitkällä tai lyhyellä aikavälillä. Kaikki riippuu siitä, kuinka kauan varoja talletetaan ja milloin ne myydään. Jotkut asiakkaat haluavat ostaa kryptovaluuttaa myydäkseen sen

seuraavan hinnannousun hetkellä. Sitä vastoin jotkut muut pitävät parempana  varastointia ja merkittävän arvonnousun odottamista.

Kunkin menetelmän tehokkuus riippuu sijoittajan taidosta, kokemuksesta ja toiminnan luonteesta. Netricoinin tapauksessa joka menetelmä sopii. Näin on siksi, että pääsykoodilla varustetun kortin ansiosta asiakkaalla on vapaa pääsy kryptovaluuttaansa, ja kun hän näkee sopivaksi muuttaa sijoituksensa rahaksi, riittää  ottaa yhteyttä myyjään. Lyhyen tarkastusajan jälkeen kerätyt varat realisoidaan ja lähetetään hänen ilmoittamalleen tilille. Sama koskee kryptovaluuttojen siirtämistä asiakkaan yksityiseen sähköiseen lompakkoon. Jos käyttäjä päättää säilyttää kryptovaluuttaa itsenäisesti, riittää ottaa yhteyttä myyjään, läpikäydä vahvistusprosessi ja ilmoittaa kryptovaluuttalompakkonsa osoite, johon kryptovaluutta siirretään.

Vastoin asiakkaiden odotuksia Netricoin-setti ei tarjoa pelkästään koulutusmateriaaleja, vaan myös yksinkertaisen menetelmän vastaanotetun kryptovaluutan tallentamiseen. Se ei myöskään vaadi pitkäaikaista sähköisen lompakon valintaa, ei tilin luomista, ei pitkää rekisteröintiprosessia. Ja kaikki tapahtuu ilman kirjautumisongelmia. Netricoinin tiimi hoitaa  koko menettelyn ja valmistaa käyttöalustan ja antaa asiakkaalle pääsyn siihen. Netricoin-pääsykoodillisen kortin ansiosta asiakas voi kirjautua vaivatta tililleen ja seurata arvon kehitystä.

Related Posts