Salausvaluutat Stellar … nykyaikainen näkemys kryptovaluutoista

Kryptovaluuttojen maailma kehittyy jatkuvasti, mikä tarkoittaa, että säännöllisesti ilmestyy yhä enemmän uusia kryptovaluuttoja. Suurin osa niistä perustuu klassisiin ratkaisuihin ja vanhaan teknologiaan, minkä seurauksena sijoittajat eivät ennusta niille erityisempää menestystä. On kuitenkin muutamia kryptovaluuttoja, jotka saattavat hämmästyttää käyttäjiä ja sijoittajia. Yksi tällaisista ratkaisuista on Stellar.

Moderni käyttöalusta

Stellar, kutsuttu nimellä -XLM, on laajennettu käyttöalusta, joka perustuu lohkoketjuverkon julkiseen ja laajennettuun versioon. Alustan tarkoituksena on yhdistää kaikkialla maailmassa saatavilla olevat tuotteet ja palvelut ilman pankkien tai rahoituslaitosten välityksen tarvetta, mikä tarkoittaa täydellistä riippumattomuutta niistä ostosten, tilisiirtojen, palkkioiden ja maksujen suorittamisessa. Tämä ajatus sai nopeasti hyväksyntää erityisesti kansainvälisten yrittäjien, suuryritysten, liikemiesten ja finanssialalla toimijoiden keskuudessa ympäri maailmaa, jotka etsivät tapaa tehdä nopeita ja lähes ilmaisia ​​tilisiirtoja.

Käyttöalustan tärkeä elementti on Stellar Lumens eli maksujen suorittamiseen käytettävä kryptovaluutta. Tämä kolikko on luonteeltaan inflaatiivinen, mikä tarkoittaa, että sillä ei ole enimmäistarjonnan rajoituksia, mikä tekee siitä yhden markkinoiden laajennetuimmista kryptovaluuttajärjestelmistä.

Moderni teknologia ja laajat mahdollisuudet

Stellar on lohkoketjuverkon parannetun avoimen lähdekoodin alustan version ja innovatiivisen Stellar Lumes -kryptovaluutan yhdistelmä. Näiden kahden elementin yhdistäminen mahdollistaa tokenien emissiot,  omaan järjestelmään tukeutumisen ja ennen kaikkea välittömät ja  nopeat, lähes ilmaiset ja lukumäärältään maksimaaliset tilisiirrot. Mutta tässä ei ole vielä kaikki.

Ollessaan käyttöalustan ja kryptovaluutan yhdistelmä Stellar antaa mahdollisuuden tehdä liiketoimia ja rakentaa markkinoita kaikentyyppisten rahoitusinstrumenttien tuella ja laskea liikkeeseen vapaavalintaisia sijoituseriä. Tämä tarkoittaa, että alusta tarjoaa käyttöön kaikkien sähköisten kolikoiden, valuuttojen, arvopapereiden ja hyödykkeiden vaihdon, mikä tekee siitä globaalin sijoitusalustan, jota lähes kaikki sijoittajat ympäri maailmaa voivat käyttää.

Se on mahdollista Stellar-järjestelmän säännöllisen kehittämistyön ansiosta, joka on vastannut  sijoittajien ja käyttäjien odotuksia ja tehnyt siitä samalla vallankumouksellisen välittäjäalustan. Stellar Lumens -kryptovaluutalla on myös valtava rooli menestyksen saavuttamisessa, koska sillä ei ole rajoitettua enimmäistarjontaa, minkä ansiosta sitä käytetään kattamaan verkon tapahtumien palkkiot. Alustan mahdollisuudet ja salausvaluutan tehokkuus ovat tehneet Stellarista yhden lupaavimmista e-kolikoista. Tätä osoittaa myös kryptovaluutan säännöllinen kehitys kryptovaluuttapörssissä.

Stellar kryptovaluuttapörssissä – valloittaako se markkinat?

XLM on ollut saatavilla kryptovaluuttapörssissä vuodesta 2014. Tämän kryptovaluutan aloitushinta oli 0,0012 USD yksikköä kohti. Suuri kiinnostus sitä kohtaan sai aikaan, että alle vuodessa XLM lisäsi arvoaan lähes kymmenkertaisesti ja saavutti 0,01 USD hinnan yksikköä kohti. Siitä lähtien Stellar on säilyttänyt suhteellisen vakaan arvon vahvistaen samalla asemaansa kryptovaluuttamarkkinoilla.

Ensimmäiset nousuaskeleet noteerattiin syyskuussa 2017, jolloin yksikköhinta ylitti 0,01 USD ja oli vuoden 2018 alussa jopa 1 dollari yksikköä kohti. Valitettavasti ns. kryptovaluuttatalven aikana vuoden 2018 jälkipuoliskolla Stellarin hinta laski samoin kuin monien muidenkin kryptovaluuttojen. Arvo vakiintui vasta vuoden 2019 alussa ja vaihteli noin 0,04 – 0,16 USD yksikköä kohti. Pian kryptovaluuttatalven päättymisen jälkeen Stellar alkoi elvyttää itseään ja lisätä arvoaan.

Vuoden 2020 alussa XLM alkoi taas nauttia sijoittajien kiinnostusta, mikä edisti ensin vakaan aseman syntymistä ja sen seurauksena arvon säännöllistä kasvua. Tämä näkyi erityisen selvästi vuoden 2020 jälkipuoliskolla. Todellinen menestys saavutettiin kuitenkin vuoden 2021 alussa, jolloin XLM koki useita hintapiikkejä, ja jolloin jokainen pudotus vain vahvisti ja sen asemaa ja paluuta entistä korkeampaan arvoon.

Tällä hetkellä Stellar on yksi kahdestakymmenestä markkinoiden vahvimmasta kryptovaluutasta. Sitä kutsutaan “kuorrutukseksi kakkuun” ja pidetään kryptovaluuttana, johon tulee sijoittaa vuonna 2021. Hyödyntämällä sen hidasta mutta tasaista nousutrendiä sijoittajilla on mahdollisuus hankkia vahvaa ja tulevaisuuteen suuntautuvaa kryptovaluuttaa, joka voi saavuttaa huimaavan arvon lähitulevaisuudessa.

Related Posts