Seti Netricoin – diversifikimi i rrugës drejtë suksesit

Për shkak të historisë së saj relativisht të shkurtër dhe karakteristikave të veçanta, investimi në kriptomonedha ndryshon ndjeshëm nga tregjet e tjera të investimeve. Prandaj, shumë gjëra që janë të zakonshme dhe normale për investitorët me eksperiencë “tradicionalë” mund të jenë gabime serioze në kripto-bursë. Megjithëse disa nga parimet themelore ende zbatohen, realitetet e disa praktikave të mira mund të “përkthehen” në realitetet e kriptomonedhës me pak njohuri dhe maturi. Një nga praktikat e tilla është e ashtuquajtura diversifikim i portofolit.

Investimi në kriptomonedha

Kriptomonedhat d.m.th paratë virtuale ose tokenat e disponueshme në rrjet të decentralizuar, të pavarura nga emetuesi qendror, janë një nga asetet më të njohura të investimeve të shekullit XXI. Jo pa arsye, sepse diapazoni i gjerë i aplikimit të tyre, përdorimi inovativ i teknologjisë së blockchain dhe siguria i bën ata një teknologji e vërtetë për të ardhmen. Sidoqoftë, natyra e tyre specifike e bën investimin në këto pasuri futuristike paksa të komplikuar si për njerëzit e zakonshëm ashtu edhe për ata me përvojë në bursë.

Tregu i kriptomonedhave është shumë më dinamik dhe më likuid. Shpesh mund të vehen re shpërthime të mëdha ose ndryshime të tjera të fuqishme. Përveç kësaj, bursat janë plot me coina të ndryshme, tokena dhe altcoins në të cilat mund të investohen fondet me nivele të ndryshme të popullaritetit, kapitalizimit dhe çmimeve. Vlen të kujtohet se çmimi i kriptomonedhave përcaktohet kryesisht nga popullariteti i tyre, dhe vetëm së dyti nga dobia ose inovacioni i tyre. Përveç kësaj, blerja dhe ruajtja e njësive të kriptomonedhave kërkon jo vetëm sigurimin e një burimi të mirë, por edhe një program të përshtatshëm ku mund të mbahen.

Të gjitha këto aspekte të realiteteve për të investuar në tregun e kriptomonedhave nënkuptojnë se pragu i hyrjes mund të jetë shumë i lartë për disa të interesuar, pavarësisht nga niveli i ofrimit të investimeve “tradicionale”. Për fat të mirë, popullariteti në rritje i këtij aseti do të thotë që ka gjithnjë e më shumë zgjidhje efektive dhe materiale të kuptueshme që jo vetëm ndihmojnë në zgjerimin e njohurive në lidhje me këtë teknologji relativisht të re, por gjithashtu aplikimin e praktikave të njohura investimi për të, siç është diversifikimi i portofolit të sipërpërmendur.

Diversifikimi – parimi themelor

Diversifikimi i portofolit nënkupton vendosjen e fondeve të investitorit në disa asete të ndryshme, sesa të vendosen të gjitha në një investim ose vetëm në një lloj. Kjo është një praktikë shumë e njohur që shumë investitorë e përdorin pothuajse instinktivisht. Kjo lejon zvogëlimin e humbjeve në rast të ndryshimeve të papritura në një sektor specifik si dhe zgjerimin e horizonteve më të sigurta ose ndërmarrjen e investimeve me shkallë të ndryshme rreziku. Si rezultat, humbjet e mundshme nga një investim mund të mbulohen nga fitimi i investimit tjetër, dhe investitori nuk i humb të gjitha fondet e tij njëherësh.

Kjo praktikë duket të jetë një lëvizje mjaft e qartë për një treg aq likuid dhe dinamik sa tregu i kriptove. Përkundër kësaj, kufizimet teknologjike nënkuptojnë që pak investitorë vendosin për diversifikimin e kriptos së tyre. Njohja më në thellësi me monedhën virtuale, së bashku me gjetjen e vendit solid për të tregtuar, gjetjen e portofolit të duhur elektronik dhe zbatimin e masave të duhura të sigurisë, mund të jetë kohë e humbur dhe lodhëse, veçanërisht për investitorët fillestarë.

Për fat të mirë, komuniteti dhe tregu i lidhur me kriptomonedhat është i ndjeshëm ndaj nevojave të investitorëve potencial, kështu që në përgjigje të këtij problemi, u krijua një produkt i përshtatshëm investimi, që synon lehtësimin e hapave të parë drejt diversifikimit. Bëhet fjalë për Nitrecoin, i cili ofron dy njësi nga altcoinsat më premtuese dhe materiale me cilësi të lartë rreth tyre.

Dy në çmimin e njërës – Netricoin

Seti Nitrecoin është produkt unik investimi, që përqëndrohet kryesisht te fillestarët ose investitorët aspirues të cilët dëshirojnë të zgjerojnë njohuritë e tyre dhe të eksplorojnë sekretet e diversifikimit në kontekstin e tregut të kriptove. Produkti përfshin njësi të dy kriptomonedhave premtuese, Stellar Lumens dhe Bitcoin Cash, të cilat klienti i merr në proporcion 50/50. Kjo do të thotë që njësitë blihen me të njëjtin çmim, edhe nëse sasia do të ndryshojë.

Kombinimi i këtyre dy altcoins me përdorime të ndryshme është një shembull i mirë i diversifikimit, që lejon klientin të shikojë ngjashmëritë dhe ndryshimet e tyre. Falë kësaj, ata nuk qëndrojnë në kundërshtim me njëri-tjetrin, dhe për pasojë suksesi i njërës prej tyre nuk zvogëlon shanset e zhvillimit të tjetrës. Mbi të gjitha, përveç njësive vetë, përdoruesi gjithashtu merr akses në platformën edukative që përfshin shumë trajnime dhe materiale të cilësisë së lartë. Me ndihmën e tyre, klienti jo vetëm që mund të rifreskojë informacionet bazë dhe më të rëndësishme në lidhje me investimin në tregun e kriptove, por gjithashtu mëson detaje të historisë, teknologjisë dhe përdorimit të njësive të marra, si dhe këshilla të vlefshme rreth diversifikimit dhe drejtimit të mundshëm të zhvillimit të mëtejshëm të teknologjisë kripto.

Veçanërisht për fillestarët, ky produkt ofron edhe një lehtësi më shumë, siç është ruajtja e njësive në wallet të siguruar profesionalisht duke përdorur kartën me kodin Netricoin.

Magazinim i përshtatshëm dhe i sigurt

Falë kartës me kodin e aksesit seti Netricoin, klienti mund të anashkalojë procesin që kërkon kohë për kërkimin, regjistrimin dhe sigurimin e portofoleve elektronikë të pajtueshëm me kriptomonedhat e blera. Në vend të kësaj, seti Netricoin përfshin kartën fizike me kodin e aksesit për në wallet, të krijuar dhe të siguruar nga profesionistë, ku klienti mund të observojë asetin e tij.

Falë kësaj formule, kodi i aksesit ekziston vetëm në formë letre, duke zvogëluar ndjeshëm rrezikun e vjedhjes së njësisë nga hakerat ose mashtruesit e internetit. Gjithashtu i mundëson përdoruesit të gëzojë nivelin më të lartë të sigurisë pa u shqetësuar për gjetjen dhe implementimin e tyre manualisht. Për më tepër, kodi i aksesit Netricoin është gjithashtu fjalëkalimi që autorizon të gjitha operacionet në njësi. Për t’i shitur ose manipuluar ato, klienti duhet të bëjë vetëm një telefonatë dhe të konfirmojë transaksionin me të dhënat e tij dhe kodin e aksesit.

E ardhmja e Stellar dhe Bitcoin Cash

Stellar Lumens dhe Bitcoin Cash janë dy kriptomonedha premtuese të cilat premtojnë një të ardhme të ndritur në 2021. Sidoqoftë, profilet e tyre janë dukshëm të ndryshme.

Stellar Lumens i përket kategorisë së altcoins të quajtur “tokens”. Këto janë monedha që ekzistojnë brenda një platforme specifike, që përbëjnë mjetin e saj të brendshëm të këmbimit ose aktivizimin e funksioneve specifike, të tilla si transferimi i mallrave ose kontratat inteligjente. Lumens, ose XLM, janë tokene të platformës Stellar, e cila është një vend shkëmbimi mallrash dhe shërbimesh midis korporatave të mëdha dhe individëve privatë. Falë zhvillimit të saj të qëndrueshëm, përgjithshmërisë së lartë, çmimeve të ulëta dhe transaksioneve të shpejta, Stellar ka një pozicion shumë të fortë në tregun e kriptomonedhave.

Nga ana tjetër, Bitcoin Cash, i njohur gjithashtu si BCH ose Bcash, është një realizim i vërtetë i idesë “Bitcoin 2.0”, duke ruajtur të gjitha avantazhet e kriptomonedhës të parë dhe duke eliminuar shumë nga pengesat e saj më të mëdha. Ashtu si Bitcoini “origjinal”, Bcash është gjithashtu coin. Kjo do të thotë që përdoret për pagesa ditore si zëvendësim për monedhat fiat. Gjerësia e kapacitetit shumë më e lartë dhe shkallëzimi më i mirë do të thotë se është një alternativë solide ndaj BTC-së ikonike, megjithëse e vjetëruar.

Këto dy kriptomonedha, megjithë ndryshimet e tyre, kanë një pikë të përbashkët të rëndësishme. Të dyja kanë reputacionin e investimeve potencialisht më fitimprurëse për 2021, dhe shumë ekspertë parashikojnë rritje të shpejtë në vitet që vijnë. Prandaj, kombinimi i tyre është një mënyrë e mirë për të diversifikuar portofolin virtual.

Seti Netricoin është një produkt që kombinon shumë aspekte dhe përfitime duke e bërë atë një set shumë gjithëpërfshirës. Kombinimi i dy lloje njësish me materialet edukative të cilësisë së lartë rreth kriptomonedhave të marra, investimi dhe diversifikimi, përderisa lehtëson klientin nga nevoja për të kërkuar manualisht, regjistruar dhe siguruar llogarinë në aplikacionin e e-wallet ose në platformën e bursës është një zgjedhje e shkëlqyeshme për investitorët fillestarë. Lojtarë me nivel më të avancuar sigurisht që mund të përfitojnë nga oferta për të marrë njësi potencialisht të vlefshme dhe të përdorin materialet e ofruara për të rifreskuar dhe organizuar njohuritë e tyre.

Related Posts