Kortet med Netricoin-koden – hvordan fungerer det?

Investering i kryptovalutaer krever ikke bare en evne til å kjøpe en digital mynt, men også kunnskap om dens lagring. Dette innebærer å velge riktig type lommebok, og det faktum at det er et enormt utvalg av dem på e-myntenes marked gjør at det ikke er en enkel oppgave. Av den grunn avstår mange nybegynnerinvestorer fra å investere i digitale mynter. Heldigvis finnes det en enkel og sikker måte å lagre kryptovaluta på, det vil si et kort med Netricoin-koden.

Online eller offline lommebok?

Vi kan dele e-lommebøker i online og offline typer. Online typen er en lommebok som er en del av en virtuell plattform som tilbyr private kontoer for lagring av kryptovalutaer. For å logge på denne typen konto trenger man et brukernavn og et passord på flere tegn. Fordelen med denne typen lommebok er muligheten til å logge på den fra ethvert sted i verden. Alt man trenger er en datamaskin, tilgang til Internett og påloggingsdetaljer. Offline typen er en lommebok i form av en minnepinne, sikret med et brukernavn og et passord, der kryptovalutaen er lagret på. Denne typen lommebok bør oppbevares på et tørt og trygt sted fram til den lagrede kryptovalutaen er solgt.

Begge e-lommebøkene har både fordeler og ulemper. Den største fordelen med online lommeboken er brukervennlighet og mulighet til å foreta en rask transaksjon. Ulempen er imidlertid gebyret for lagring av e-mynter og trusselen om at alle kryptovalutaer lagret på kontoen vil stjeles. Når det gjelder en offline e-lommebok, er fordelen sikkerhet, og ulempen er ganske høy pris og mulighet for å miste enheten.

I tilfelle Netricoin bruker kunden både en online og offline lommebok. 

    

En sikker e-lommebok med offline kode

I Netricoin brukes egenskapene til online og offline e-lommebok. Det skjer, for etter kjøp av produktet mottar kunden et visst antall Stellar- og Bitcoin Cach-enheter som overføres til en konto som bare kunden har tilgang til. På den måten vil han ha konstant tilgang til kryptovalutaen sin, noe som sikrer brukervennlighet.

Kortet med Netricoin-tilgangskoden er derimot ansvarlig for sikkerheten. Vi snakker om et kort med et brukernavn og et passord til lommeboken som kryptovalutaen ligger på. Brukernavnet velges av kunden, men passordet genereres av e-lommebokens sikkerhetssystemer og plasseres bare på kortet med koden. Deretter leveres kortet i en sikret pakke i posten til kundens hender. Takket være dette er det bare kunden som har tilgang til brukernavnet og passordet.

Kortet med tilgangskoden har offline karakter, noe som betyr at det ikke blir sendt via e-post eller lagret i noen database. En slik løsning beskytter kunden mot ethvert forsøk på angrep og tyveri av oppsamlede kryptovalutaer. Kundens eneste oppgave er å oppbevare kortet på et trygt sted fram til kryptovaluta selges.

Fri tilgang og enkelt salg

Man kan investere i kryptovaluta på en langsiktig eller kortsiktig måte. Alt avhenger av hvor lenge aktiva lagres og når de selges. Noen kunder foretrekker å kjøpe kryptovaluta for å selge den ved neste prisøkning, mens andre foretrekker å kjøpe den, lagre og vente på en betydelig økning i verdi.

Effektiviteten til enhver metode avhenger av investorens ferdigheter, erfaring og karakter. I tilfelle Netricoin er hver metode god. Dette skyldes at takket være kortet med tilgangskoden har kunden fri tilgang til kryptovalutaen sin, og når han bestemmer seg for at han vil ta ut penger, er alt han trenger å gjøre å kontakte selgeren. Etter en kort periode med verifisering vil de oppsamlede midlene bli gjort om til penger og sendt til kontoen som er angitt av kunden. Det samme gjelder overføring av kryptovaluta til kundens private e-lommebok. Hvis brukeren bestemmer seg for å lagre kryptovaluta på egen hånd, er det nok å kontakte selgeren, gjennomgå en verifiseringsprosess og angi adressen til kryptolommeboken som kryptovalutaen skal overføres til.

For å imøtekomme kundens forventninger tilbyt Netricoin-settet ikke bare opplæringsmateriell, men også en enkel metode for lagring av mottatt kryptovaluta. Uten langsiktig valg av e-lommebok, uten å opprette en konto, uten en lang registreringsprosess og uten påloggingsproblemer. Hele operasjonen vil bli utført av Netricoin-teamet som vil forberede plattformen og gi kunden tilgang til den. Takket være kortet med Netricoin-tilgangskoden vil kunden kunne fritt logge inn på kontoen sin og spore innholdet.  

Related Posts