Нетрикойн – анализираме мнението на нашите клиенти

Все по-малко хора са доволни от заделянето на пари за пенсиониране по сметка или депозит. В резултат на това всички видове инвестиции, които трябва да донесат осезаема печалба и спокойно бъдеще през следващите няколко години, станаха популярни. Как да започнете приключението си с инвестиране и какъв продукт да изберете, за да започнете?

Инвестиране в криптовалути

Криптовалутите са много популярен избор сред инвеститорите, тъй като правилното инвестиране на пари във виртуални монети може да донесе големи печалби за относително кратко време. Какво обаче трябва да знаете за криптовалутите, преди да закупуване?

Криптовалутите представляват спекулативен актив, така че най-простата инвестиционна стратегия се основава на принципа „купувай евтино, продавай скъпо“. По този начин, с падането на цената и по време на корекция, инвеститорите придобиват повече криптовалути. Това обаче не е толкова лесно, колкото може да изглежда в началото. За доброто инвестиране са необходими знания относно анализ на диаграми, средносрочни и краткосрочни стойности, както и исторически тенденции, свързани с виртуалните валути.

Това обаче не е единствената стратегия, която инвеститорите използват. Някои хора купуват криптовалута, когато тарифите са по-ниски от историческите средни стойности. За тази цел, много портали имат таблици с „пълзяща средна стойност“, която показва на инвеститорите теоретично възможно най-добрите точки за покупка и продажба на виртуални монети.

Не всяка стратегия ще бъде подходяща за всички. Когато инвестирате, вземете предвид финансите си, толерантност към риска, данъчни последици и причината, поради която първоначално се интересувате от електронните монети. Струва си да се помни, че криптовалутите имат голям технологичен потенциал, но управлението им изисква знания и придобиване на инвестиционни умения.

Поръчайте комплект

Научете се да инвестирате

Няколко, вместо една? Смисълът от диверсификация

Малко инвеститори са готови да вложат целия си капитал в една криптовалута. Подобна стратегия е неразумна, особено като се има предвид, че в момента има 1000 вида електронни монети. Разпределянето на капитала ви върху няколко по-малки актива е популярен начин за намаляване на риска при инвестиране в криптовалути.

Диверсификацията е стратегия за управление на риска, която съчетава разнообразни инвестиции. Подходящо диверсифициран инвестиционен портфейл включва група от различни видове активи и инвестиционни инструменти с цел ограничаване на излагането на едно въздействие или риск. Според експертите, портфейл, съставен от различни видове активи, ще донесе средно по-високи дългосрочни печалби и ще намали риска от загуба на всичко.

За да разберете как работи диверсификацията, е важно да разберете, че цената на даден актив се влияе от различни влияния – икономически, правни, социални, технологични и други. В зависимост от вида на актива, въздействието може да бъде положително или отрицателно, тоест едно и също събитие може да накара една криптовалутата да поскъпне, но друга ще загуби от стойността си. Диверсификацията има за цел да смекчи ефектите от такива въздействия, така че положителните резултати на някои инвестиции неутрализират отрицателните резултати на други.

Изследванията и математическите модели показват, че поддържането на добре диверсифициран портфейл дава най-рентабилното ниво на намаляване на риска.

Стелар и Биткойн Кеш – бъдещето?

Най-добре е да започнете да диверсифицирате собствените си инвестиции, като изберете правилните електронни монети. В момента на пазара има много интересни продукти, но Стелар и Биткой Кеш са особено интересни криптовалути.

Стелар е технология за плащане, която има за цел да свърже финансовите институции и драстично да намали разходите и времето, необходимо за трансгранични преводи.

Стелар управлява мрежа от децентрализирани сървъри с разпределена книга, която се актуализира на всеки 2 до 5 секунди на всички възли. Всеки възел в мрежата Стелар избира различен набор от „надеждни“ възли. Когато транзакцията е потвърдена от всички възли в този набор, се счита за извършена. Мрежата Стелар е изключително бърза и се твърди, че обработва до 1000 операции в секунда. Следователно токените Стелар – виртуалните монети, произведени от мрежата, се считат за изключително ориентирано към бъдещето решение, което може да бъде изгодно за инвеститорите.

Биткойн Кеш от своя страна е малкият брат на Биткойн, чиито предимства са ниската цена и скоростта, с която се извършват транзакциите. Получаването на по-добри резултати от оригиналния Биткойн е възможно, тъй като технологията Биткойн Кеш е по-мащабируема. Поради тази причина повече хора могат да търгуват на блокчейна по всяко време. В допълнение, екипът програмисти на Б-Кеш бързо прилага решения, които увеличават мащабируемостта на блокчейн, което му дава голям потенциал за бъдещо използване и бързо нарастване на цените.

Поръчайте комплект

Научете се да инвестирате

Нетрикойн – как работи?

Нетрикойн представлява набор от обучения, уебинари, електронни книги и учебни помагала, изцяло посветени на въпроси, свързани с инвестиции в криптовалути, по-специално – диверсификация на инвестиционния портфейл. Обучителните материали са предназначени за начинаещи, които искат да разширят познанията си за криптовалутите и правилата за инвестиране.

Въпреки това комплектът Нетрикойн се различава значително от другите инвестиционни курсове. Преди всичко, включва безплатни единици от цели две криптовалути – Стелар и Биткойн Кеш, в съотношение 50:50. Безплатното включването на тези две електронни монети има за цел да насърчи участниците в курсовете и уебинарите да диверсифицират собствените си активи и да насърчи инвестициите в най-новите технологии. Също така си струва да се отбележи, че безплатната криптовалута се съхранява в специална брокерска сметка, което намалява възможността начинаещи да правят грешки или кражба на средствата.

Нетрикойн – наука

За да започнете да учите с комплекта Нетрикойн, моля, свържете се с продавача, като използвате формата за контакт и уговорете телефонно обаждане, по време на което ще бъде представена индивидуализирана оферта. Ако потенциален инвеститор реши да закупи комплект, той получава достъп до материали, изпратени по електронната поща, възможност за записване за уебинари и преглед на стойността на натрупаната криптовалута.

От този момент нататък клиентът може безопасно и професионално да научи за инвестиране в криптовалути на компютър или мобилен телефон. Събраните образователни материали трябва да представляват основата за безплатното закупуване и управление на криптовалута, а също и въведение за по-нататъшни инвестиции в криптовалута в бъдеще.

Нетрикойн – инвестиране

Според общото мнение, Нетрикойн позволява лесно и интуитивно изплащане на електронни монети. Кодът за достъп се изпраща по традиционна поща, с наложен платеж. Този метод на доставка е предназначен да сведе до минимум вероятността от прихващане на криптовалутата от неупълномощени лица. Следователно достъпът до безплатна криптовалута и допълнителни инструкции изисква получаване на традиционна пратка.

Самото изплащане на криптовалутата на адреса на инвестиционния портфейл е също толкова лесно – само трябва да се свържете с продавача, да предоставите кода и адреса, на който ще бъдат преведени средствата и да изчакате края на действието. Както Стелар, така и Биткойн Кеш могат да бъдат осребрени по всяко време от клиента.  Какви са мненията за Нетрикойн? Повечето от нашите клиенти хвалят неговата изобретателност, съществена стойност, помощ при съхранението на криптовалути, както и възможността за учене и инвестиране в такава. 

Нетрикойн е чудесна възможност за начинаещи ентусиасти на електронни монети, особено тези, които все още не са инвестирали онлайн или не искат да го направят поради възможността за хакерска атака или недоброжелателни инвестиционни разпоредби по отношение на търговията с криптовалута на борсата. Този продукт позволява сравнително бърза диверсификация на портфейла с криптовалути и подпомага обучението за инвестиране във виртуални активи.

Related Posts