Netricoin … analysoimme asiakkaidemme mielipiteitä

Yhä harvemmat tyytyvät säästämään rahaa eläkepäivien varalle pankkitilille tai sijoituksiin. Tämän seurauksena suosituiksi ovat tulleet  kaikenlaiset investoinnit, joiden tarkoitus on tuottaa konkreettista voittoa ja antaa rauhallinen tulevaisuus lähivuosiksi. Kuinka aloittaa sijoittamisseikkailu, ja mikä sijoitustuote kannattaa valita aluksi?

Sijoitus kryptovaluuttoihin

Kryptovaluutat ovat erittäin suosittu valinta sijoittajien keskuudessa, koska sijoittamalla rahaa oikein virtuaalikolikoihin voi saada suuria voittoja suhteellisen lyhyessä ajassa. Mitä Sinun on kuitenkin tiedettävä kryptovaluutoista ennen niiden ostamista?

Ne ovat spekulatiivisia varantoja, joten yksinkertaisin sijoitusstrategia perustuu “osta halvalla, myy kalliilla” -periaatteeseen. Tällä tavalla sijoittajat hankkivat enemmän kryptovaluuttaa hinnan laskiessa ja sitten noustessa. Tämä ei kuitenkaan ole niin yksinkertaista kuin, miltä se saattaa aluksi vaikuttaa. Sijoittaaksesi hyvin tarvitset tietoa virtuaalivaluuttoihin liittyvien kaavioiden, lyhyen ja pitkän aikavälin keskiarvojen sekä historiallisten trendien analysointiin. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa strategia, jota sijoittajat käyttävät. Jotkut ostavat kryptovaluuttaa, kun hinnat ovat historiallista keskimääräistä kurssia alhaisemmat. Monilla rahoitusmaailman portaaleilla on “liukuva keskiarvo” -taulukot nimenomaan tätä tarkoitusta varten, mikä teoriassa osoittaa sijoittajille parhaat mahdolliset ajankohdat virtuaalikolikoiden ostamiseen ja myymiseen.

Kaikki strategiat eivät ole kaikille sopivia. Sijoittaessasi harkitse rahatilannettasi, riskinsietokykyäsi, verovaikutuksia ja syytä, miksi alun perin kiinnostuit e-kolikoista. On syytä muistaa, että kryptovaluutoilla on suuri tekninen potentiaali, mutta niiden hallinta vaatii tietoa ja investointitaidon hankkimista.

Useita, eikä vain yhtä? Monipuolistamisen mielekkyys

Harvat sijoittajat ovat valmiita sijoittamaan kaiken pääomansa yhteen kryptovaluuttaan. Tällainen strategia on viisasta, varsinkin kun otetaan huomioon, että sähköisiä kolikoita on tällä hetkellä tuhat tyyppiä. Pääoman hajauttaminen useisiin pienempiin omaisuuseriin on suosittu tapa vähentää riskiä sijoittaessa kryptovaluuttoihin.

Hajauttaminen on riskienhallintastrategia, joka yhdistää erilaisia ​​investointeja. Asianmukaisesti hajautettu sijoitussalkku käsittää ryhmän erityyppisiä varantoja ja sijoitusinstrumentteja, minkä tarkoituksena on rajoittaa altistumista yhdelle vaikutukselle tai riskille. Asiantuntijoiden mukaan erityyppisistä omaisuuseristä koostuva salkku tuo keskimäärin korkeammat pitkän aikavälin tuotot  ja pienentää kaiken menettämisen riskiä.

Monipuolistamisen vaikutuksen ymmärtämiseksi on tärkeää ymmärtää, että omaisuuserän hintaan vaikuttavat erilaiset tekijät – taloudelliset, oikeudelliset, sosiaaliset, teknologiset jne. – Varannon tyypistä riippuen vaikutus voi olla positiivinen tai negatiivinen, ts. sama tapahtuma voi tehdä yhden kryptovaluutan kalliimmaksi, mutta toinen menettää kurssiaan. Hajauttamisen tavoitteena on lieventää tällaisia vaikutuksia, joten joidenkin investointien positiivinen tulos neutraloi toisten negatiiviset.

Tutkimukset ja matemaattiset mallit ovat osoittaneet, että hyvin hajautetun salkun ylläpito antaa kustannustehokkaimman riskinvähennystason.

Stellar ja Bitcoin Cash … tulevaisuus?

On parasta aloittaa omien sijoitusten monipuolistaminen valitsemalla oikeat e-kolikot. Tällä hetkellä markkinoilla on monia mielenkiintoisia tuotteita, mutta Stellar ja Bitcoin Cash ovat erityisen mielenkiintoisia kryptovaluuttoja.

Stellar on maksuteknologia, jonka tarkoituksena on yhdistää rahoituslaitokset ja vähentää huomattavasti rajat ylittävien siirtojen kustannuksia ja toteutusaikaa.

Stellar käyttää hajautettujen palvelimien verkkoa, jossa on hajautettu pääkirja, joka päivitetään 2–5 sekunnin välein kaikissa solmuissa. Jokainen Stellarverkon solmu valitsee erilaisen joukon “luotettavia” solmuja. Kun kaikki tämän ryhmän solmut vahvistavat tapahtuman, se katsotaan vahvistetuksi. Stellar-verkko on erittäin nopea ja sen sanotaan käsittelevän jopa 1000 operaatiota sekunnissa. Stellar tokeneita (siis verkon tuottamia virtuaalikolikoita) pidetään siksi erittäin tulevaisuuteen suuntautuneena ratkaisuna, joka voi olla kannattava sijoittajille.

Bitcoin Cash puolestaan ​​on Bitcoinin pikkuveli, jonka etuna on alhainen hinta ja tapahtumien suorittamisen nopeus. Alkuperäistä Bitcoinia parempien tulosten saavuttaminen on mahdollista, koska Bitcoin Cash -teknologia on skaalautuvampi. Tästä syystä useampi käyttäjä voi suorittaa kauppataspahtumia lohkoketjulla tietyllä hetkellä. Lisäksi Bcashin ohjelmoijatiimi toteuttaa nopeasti ratkaisuja, jotka lisäävät lohkoketjun skaalautuvuutta, mikä antaa  suuret mahdollisuudet tulevaan käyttöön ja nopeisiin hinnankorotuksiin.

Netricoin … miten se toimii?

Netricoin on kooste koulutustilaisuuksia, webinaareja, e-kirjoja ja opetusvälineitä, jotka on omistettu täysin krypto-valuuttoihin tehtäville investoinneille, erityisesti – sijoitussalkun hajauttamiselle. Koulutusmateriaalit on tarkoitettu aloittelijoille, jotka haluavat laajentaa tietämystään kryptovaluutoista ja sijoittamisen periaatteista.

Netricoin-setti eroaa kuitenkin merkittävästi muista sijoittamiselle omistetuista kursseista. Ensinnäkin se sisältää kahden kryptovaluutan ilmaisia ​​yksiköitä – Stellarin ja Bitcoin Cashin, suhteessa 50:50. Näiden kahden e-kolikon sisällyttäminen oakettiin ilmaiseksi on tarkoitettu kannustamaan kursseille ja verkkoseminaareihin osallistujia monipuolistamaan omaisuuttaan ja kannustamaan investointeihin uusimpiin teknologioihin. On myös syytä korostaa, että ilmainen kryptovaluutta on tallennettu erityiselle välittäjätilille, mikä vähentää aloittelijoiden mahdollisuutta tehdä virheitä tai että varoja varastetaan.

Netricoin – opiskelu

Aloittaakseen opiskelun Netricoin-setin avulla on otettava yhteyttä myyjään yhteydenottolomakkeen avulla ja sovittava puhelinsoitosta, jonka aikana esitetään yksilöity tarjous. Jos potentiaalinen sijoittaja päättää ostaa paketin, hän saa pääsyn sähköpostilla lähetettyihin materiaaleihin, mahdollisuuden ilmoittautua webinaareihin ja kertyneen kryptovaluutan arvon seuraamiseen.

Tästä lähtien asiakas voi turvallisesti ja ammattilaisen valvonnassa syventää tietämystään investoinnista kryptovaluuttoihin tietokoneen tai matkapuhelimen välityksellä. Kerätyt oppimateriaalit  ovat perustana kryptovaluutan vapaalle  ostolle ja hallinnoinnille ja niiden on myös määrä olla johdatus tuleviin kryptovaluuttainvestointeihin.

Netricoin – sijoittaminen

Yleisen mielipiteen mukaan Netricoin mahdollistaa helpon ja intuitiivisen e-kolikoiden noston. Pääsytunnuskoodi lähetetään perinteisellä postilla pakettina toimituksen yhteydessä. Tämä toimitustapa on suunniteltu minimoimaan luvattomilta henkilöiltä kryptovaluutan sieppaamisen mahdollisuuden. Siksi myös pääsy sekä ilmaiseen kryptovaluuttaan että lisäohjeisiin edellyttää perinteisen paketin noutamista postista.

Krypptovaluutan maksaminen sijoituslompakon osoitteeseen on aivan yhtä yksinkertaista – riittää ottaa yhteyttä myyjään, antaa koodi ja osoite, johon varat siirretään, ja odottaa toimenpiteen loppumista. Asiakas voi nostaa sekä Stellarin että Bitcoin Cashin milloin tahansa. Millaisia mielipiteillä Netricoin on saanut? Suurin osa asiakkaistamme kiittää sen järkevyyttä, asiapitoista arvoa, apua kryptovaluuttojen tallennuksessa sekä mahdollisuutta oppia ja samalla investoida siihen.

Netricoin on loistava vaihtoehto aloitteleville e-kolikoiden harrastajille, etenkin heille, jotka eivät ole vielä sijoittaneet on line tai eivät halua tehdä sitä hakkerihyökkäyksen pelosta tai sijoittajalle epäedullisten säännösten vuoksi, jotka koskevat kryptovaluuttakauppaa pörssissä. Tämä tuote mahdollistaa suhteellisen nopean salkun hajauttamisen kryptovaluutoilla ja tukee virtuaalisiin varantoihin sijoittamisen oppimista.

Related Posts