Netricoin … elemezzük ügyfeleink véleményét

Egyre kevesebb ember elégszik meg azzal, hogy egy számlára teszi félre a pénzt nyugdíjra vagy leköti betétben. Ennek eredményeként népszerűvé váltak különböző típusú befektetések, amelyek kézzelfogható profitot és békés jövőt hozhatnak az elkövetkezendő években. Hogyan érdemes elkezdeni a befektetési kalandot és milyen terméket ajánlatos választani a legelején?

A kriptovalutákba való befektetés

A kriptovaluták nagyon népszerű választás a befektetők körében, mivel a pénz virtuális érmékbe történő megfelelő befektetése viszonylag rövid idő alatt nagy nyereséget hozhat. Mit kell azonban tudni a kriptovalutákról vásárlás előtt?

Ezek spekulatív eszközök, ezért a legegyszerűbb befektetési stratégia az „olcsón vásárolj, drágán adj el” elven alapul. Ily módon a befektetők nagyobb mennyiségű kriptovalutát szereznek be az ár csökkenésével párhuzamosan és a korrekció során. Ez azonban nem olyan egyszerű, mint elsőre tűnhet. A jó befektetéshez olyan ismeretekre van szükség, amelyek lehetővé teszik a diagramok, a rövid és hosszú távú mozgások átlagainak, valamint a virtuális pénznemekkel kapcsolatos történelmi trendek elemzését.

Ez azonban nem az egyetlen stratégia, amelyet a befektetők alkalmaznak. Vannak, akik kriptovalutát akkor vásárolnak, amikor az árak alacsonyabbak, mint az átlagos történelmi eredmények. Számos szakportál kifejezetten erre a célra teszi közzé a „mozgóátlag” táblázatait, amelyek elméletileg a lehető legjobb pontokat jelzik a befektetők számára a virtuális érmék adásvételére.

Nem minden stratégia lesz mindenki számára megfelelő. Befektetéskor figyelembe kell venni a saját pénzügyeket, kockázattűrést, adózási következményeket és azt az okot, amiért kezdetben az e-érmék felkeltették az érdeklődést. Érdemes közben észben tartani, hogy a kriptovaluták nagy technológiai potenciállal bírnak, de ezek kezeléséhez tudásra és befektetési készségek elsajátítására van szükség.

Rendeljen készletet

Tanulj meg befektetni

Több, nem egy? A diverzifikáció lényege

Kevés befektető hajlandó teljes tőkéjét egyetlen kriptovalutára fordítani. Az ilyen stratégia felelőtlen, különös tekintettel arra, hogy jelen pillanatban ezer különböző típusú e-érme létezik. A tőke több kisebb eszközre történő felosztása népszerű módszer a kockázat csökkentésére a kriptovalutákba történő befektetéseknél.

A diverzifikáció az egyik kockázatkezelési stratégia, amely különféle befektetéseket ötvöz. A megfelelően diverzifikált befektetési pénztárca különböző típusú eszközök és befektetési instrumentumok csoportját foglalja magában, aminek az a célja, hogy korlátozza az egyetlen befolyásnak vagy kockázatnak való kitettséget. Szakértők szerint a különböző típusú eszközökből felépített pénztárca átlagosan magasabb hosszú távú hozamot eredményez, és csökkenti annak kockázatát, hogy a befektető mindent elveszít.

A diverzifikáció működésének megértéséhez fontos tisztában lenni azzal, hogy az eszközök árát különböző gazdasági, jogi, társadalmi, technológiai stb. tényezők befolyásolják. Az eszköz típusától függően a hatás lehet pozitív vagy negatív, azaz ugyanazon esemény miatt az egyik kriptovaluta drágulhat, miközben egy másiknak az árfolyama csökkenhet. A diverzifikáció célja az ilyen befolyások hatásainak enyhítése, tehát egyes befektetések pozitív eredményei semlegesítik mások negatív eredményeit.

Kutatások és matematikai modellek kimutatták, hogy a jól diverzifikált pénztárca fenntartása a kockázatcsökkentés legköltséghatékonyabb szintjét eredményezi.

Stellar és Bitcoin Cash… a jövőt jelentik?

A legjobb a megfelelő e-érmék kiválasztásával elkezdeni a saját befektetések diverzifikálását. Jelenleg számos érdekes termék elérhető a piacon, azonban a Stellar és a Bitcoin Cash különösen érdekes kriptovaluták.

A Stellar egy fizetési technológia, amelynek célja a pénzügyi intézmények összekötése és a határokon átnyúló átutalások költségeinek és idejének drasztikus csökkentése.

A Stellar decentralizált szerverek elosztott főkönyvi hálózatát működteti, amely 2–5 másodpercenként frissül az összes csomóponton. A Stellar hálózat minden csomópontja más „megbízható” csomópont-készletet választ. Amikor a tranzakciót ezen készlet minden csomópontja visszaigazolja, akkor az elfogadottnak tekinthető. A Stellar hálózat rendkívül gyors, és állítólag másodpercenként akár 1000 műveletet is feldolgoz. A Stellar tokenek (tehát a hálózat által gyártott virtuális érmék) így rendkívül jövőorientált megoldásnak számítanak, amely nyereséges lehet a befektetők számára.

A Bitcoin Cash viszont a Bitcoin kisebbik testvére, amelynek előnyei az alacsony ár és a tranzakciók végrehajtásának sebessége. Az eredeti Bitcoinnál jobb eredmények elérése azért lehetséges, mert a Bitcoin Cash technológia nagyobb skálázhatósággal rendelkezik. Ebből adódóan több ember végezhet tranzakciókat a blokkláncon egy adott pillanatban. Ezenkívül a Bcash fejlesztőcsapata gyorsan vezeti be a blokklánc skálázhatóságát növelő megoldásokat, aminek köszönhetően az nagy potenciállal rendelkezik a jövőbeni felhasználásra és a gyors áremelkedésre.

Rendeljen készletet

Tanulj meg befektetni

Netricoin… hogyan működik?

A Netricoin a képzéseket, webináriumokat, e-könyveket és taneszközöket tartalmazó készlet, amelyet teljes egészében a kriptovalutákba történő befektetésekkel kapcsolatos ismereteknek szenteltek, különös tekintettel a befektetési pénztárca diverzifikálására. A képzési anyagok a kezdőknek szólnak, akik bővíteni szeretnék a kriptovalutákról és a befektetés szabályairól való ismereteiket.

A Netricoin készlet azonban jelentősen eltér a többi befektetési tanfolyamtól. Először is, két kriptovaluta – a Stellar és a Bitcoin Cash ingyenes egységeit tartalmazza, 50:50 arányban. Éppen e két e-érme bónuszként történő hozzáadásának célja a tanfolyamok és webináriumok résztvevőinek ösztönzése arra, hogy diverzifikálják saját eszközeiket, és buzdítása a legújabb technológiákba történő befektetésekre. Érdemes megjegyezni azt is, hogy az ingyenes kriptovaluta egy speciális közvetítői számlán van tárolva, ami kiküszöböli annak lehetőségét, hogy a kezdők tévedjenek vagy hogy valaki ellopja az összegyűjtött eszközöket.

Netricoin – tanulás

A Netricoin készlettel való tanulás megkezdéséhez kapcsolatba kell lépni az eladóval a kapcsolatfelvételi űrlap segítségével, és egyeztetni egy telefonhívást, amely során személyre szabott ajánlat kerül bemutatásra. Amennyiben a potenciális befektető a készlet megvásárlása mellett dönt, hozzáférést kap az e-mailben elküldött anyagokhoz, továbbá a webináriumokra való regisztráció, valamint a felhalmozott kriptovaluta értékének megtekintési lehetőségét.

Innentől kezdve az ügyfél biztonságos és professzionális módon a számítógépen vagy a mobiltelefonon bővítheti a tudását a kriptovalutákba történő befektetések témakörében. Az összegyűjtött oktatási anyagoknak a kriptovaluta nyugodt megvásárlásának és kezelésének alapját kell képezniük, a jövőben pedig további kriptovaluta-befektetésekhez való bevezetést is jelenteniük.

Rendeljen készletet

Tanulj meg befektetni

Netricoin – befektetés

Az általános vélemény szerint a Netricoin lehetővé teszi az e-érmék egyszerű és intuitív kifizetését. A hozzáférési kód hagyományos postán keresztül, utánvételes csomagban kerül kiküldésre. Ennek a kiszállítási módnak az a célja, hogy minimalizálja a kriptovaluta illetéktelen személyek általi eltulajdonításának valószínűségét. Ezért mind az ingyenes kriptovalutához, mind a további utasításokhoz való hozzáférés igényeli a hagyományos csomag átvételét.

Maga a kriptovaluta-kifizetés a megadott befektetési pénztárca címére ugyanolyan egyszerű – mindössze kapcsolatba kell lépni az eladóval, megadni a kódot és a címet, ahová a források át lesznek utalva, majd várni a művelet végét. A Stellar és a Bitcoin Cash egyaránt bármikor készpénzre válthatóak az ügyfél által. És milyen véleményekkel lehet találkozni a Netricoinnal kapcsolatban? Ügyfeleink többsége dicséri ötletességét, érdemi értékét, segítséget, amelyet a kriptovaluták tárolásában nyújt, valamint mind a tanulás, mind a befektetés lehetőségét. 

A Netricoin nagyszerű opció az e-érmék kezdő rajongói számára, különösen azoknak, akik még nem fektettek be online vagy nem akarják ezt csinálni a hackertámadás veszélyéből fakadóan vagy a befektetőnek nem kedvező szabályozások miatt a tőzsdén történő kriptovaluta-kereskedelemre vonatkozóan. Ez a termék a pénztárca viszonylag gyors diverzifikációját teszi lehetővé a kriptovaluták révén, valamint támogatja a virtuális eszközökbe történő befektetés elsajátítását.

Related Posts