Netricoin … vi analyserer vurderinger til våre kunder

Færre og færre mennesker er fornøyde med å spare penger til pensjon på en konto eller bankinnskudd. Av den grunn har alle slags investeringer, som skal gi konkret fortjeneste og en fredelig fremtid de neste årene, blitt populære. Hvordan starter man eventyret sitt med å investere, og hvilket produkt bør velges i begynnelsen?

Investering i kryptovalutaer

Kryptovaluta er et veldig populært valg blant investorer, ettersom riktig investering av penger i virtuelle mynter kan gi stor gevinst på relativt kort tid. Men hva trenger man å vite om kryptovalutaer før man kjøper dem?

De er et spekulativt aktivum, så den enkleste investeringsstrategien er basert på «kjøp billig, selg dyrt»-prinsippet. På den måten anskaffer investorer større antall kryptovaluta når prisen faller og under korreksjonen. Dette er imidlertid ikke så enkelt som det kan virke i begynnelsen. For å investere godt må man ha kunnskap til å analysere diagrammer, kortsiktige og langsiktige bevegelser og historiske trender knyttet til virtuelle valutaer.

Dette er imidlertid ikke den eneste strategien investorer bruker. Noen kjøper kryptovaluta når prisene er lavere enn historisk gjennomsnitt. Mange bransjenettsteder publiserer tabeller med «flytende gjennomsnitt» spesielt til dette formålet, som teoretisk viser investorer de best mulige tidspunktene for å kjøpe og selge virtuelle mynter.

Ikke alle strategier vil være riktige for alle. Når man investerer, bør man ta i betraktning økonomien sin, risikotoleransen, skatteimplikasjonene og årsaken til at man først ble interessert i e-mynter. Det er verdt å huske at kryptovalutaer har stort teknologisk potensiale, men å forvalte dem krever kunnskap og ervervelse av investeringsferdigheter.

Flere og ikke en? Meningen med diversifisering

Få investorer er villige til å bruke all sin kapital på én kryptovaluta. En slik strategi er uklok, spesielt med tanke på at det for tiden finnes tusen forskjellige typer e-mynter. Å dele kapitalen sin inn i flere mindre aktiva er en populær måte å redusere risikoen på når man investerer i kryptovalutaer.

Diversifisering er en risikostyringsstrategi som kombinerer en rekke investeringer. En hensiktsmessig diversifisert investeringsportefølje inneholder en gruppe forskjellige typer aktiva og investeringsinstrumenter med sikte på å begrense eksponering mot en enkelt innvirkning eller risiko. Ifølge eksperter vil en portefølje laget av forskjellige aktiva i gjennomsnitt gi høyere langsiktig fortjeneste og redusere risikoen for å miste alt.

For å forstå hvordan diversifisering fungerer, er det viktig å forstå at prisen på et aktivum er påvirket av forskjellige ting – økonomiske, juridiske, sosiale, teknologiske osv. Avhengig av typen aktivum kan påvirkningen være positiv eller negativ, dvs. samme hendelse kan føre til at en kryptovaluta blir dyrere, men kursen på en annen valuta vil gå ned. Diversifisering har som hensikt å redusere effekten av slike påvirkninger, slik at positive resultater av noen investeringer nøytraliserer andres negative resultater.

Forskning og matematiske modeller har vist at opprettholdelse av en godt diversifisert portefølje gir det mest kostnadseffektive nivået for risikoreduksjon. 

Er Stellar og Bitcoin Cash … fremtiden?

Det er best å begynne å diversifisere sine egne investeringer ved å velge riktige e-mynter. For øyeblikket er det mange interessante produkter på markedet, men Stellar og Bitcoin Cash er spesielt interessante kryptovalutaer.  

Stellar er en betalingsteknologi som har til hensikt å koble sammen finansinstitusjoner og drastisk redusere kostnadene og tiden som kreves for grenseoverskridende overføringer.  

Stellar betjener et nettverk av desentraliserte servere med en distribuert hovedbok som oppdateres hvert 2. til 5. sekund på alle noder. Hver node i Stellar-nettverket velger et annet sett med «pålitelige» noder. Når en transaksjon blir bekreftet av alle noder i dette settet, anses den som ferdig behandlet. Stellar-nettverket er ekstremt raskt og sies å behandle så mange som 1000 operasjoner per sekund. Stellar-tokens (altså virtuelle mynter produsert av nettverket) blir derfor ansett som en ekstremt fremtidsrettet løsning som kan være lønnsom for investorer.

Bitcoin Cash er i sin tur lillebroren til Bitcoin, og dens fordeler er en lav pris og hastighet som transaksjoner gjennomføres med. Å bli bedre enn den opprinnelige Bitcoin er mulig fordi Bitcoin Cash-teknologien er mer skalerbar. Av den grunn kan flere mennesker foreta transaksjoner på blokkjeden til enhver tid. I tillegg implementerer Bcash-utviklingsteamet raskt løsninger som øker skalerbarheten til blokkjeden, noe som gir den et stort potensiale for fremtidig bruk og raske prisøkninger.

Netricoin … hvordan fungerer det?

Netricoin er et sett med opplæring, webinarer, e-bøker og læremidler som gjelder spørsmål knyttet til investeringer i kryptovalutaer, spesielt – diversifisering av investeringsporteføljen. Opplæringsmaterialet er ment for nybegynnere som ønsker å utvide sin kunnskap om kryptovalutaer og regler for investering.  

Netricoin-settet skiller seg imidlertid betydelig fra andre investeringskurs. Først og fremst inkluderer det gratis enheter med to kryptovalutaer – Stellar og Bitcoin Cash, i forholdet 50:50. Å legge til de to e-myntene gratis har som oppgave å oppmuntre kurs- og webinardeltakere til å diversifisere sine aktiva og å oppfordre til investeringer i den nyeste teknologien. Det er også verdt å merke seg at den gratis kryptovalutaen er lagret på en spesiell konto til en mellommann, noe som reduserer muligheten for at nybegynnere gjør feil, eller at midlene blir stjålet.

Netricoin – opplæring

For å begynne å lære med Netricoin-settet må man ta kontakt med selgeren ved hjelp av et kontaktskjema og avtale en telefonsamtale, der et individuelt tilbud vil bli presentert. Hvis en potensiell investor bestemmer seg for å kjøpe et sett, får han tilgang til materialer sendt via e-post, mulighet for å registrere seg for webinarer, og en forhåndsvisning av verdien av den samlede kryptovalutaen.

Fra nå av kan kunden trygt og profesjonelt lære om å investere i kryptovalutaer på en datamaskin eller en mobiltelefon. Samlet opplæringsmateriell skal danne et grunnlag for fritt kjøp og forvaltning av kryptovaluta, og også utgjøre en innføring til ytterligere kryptovalutainvesteringer i fremtiden.

Netricoin – å investere

Ifølge den generelle vurderingen muliggjør Netricoin å utbetale e-mynter enkelt og intuitivt. Tilgangskoden sendes i vanlig post, i en pakke med postoppkrav. Denne metoden for frakt er ment å minimere sannsynligheten for at uautoriserte personer overtar kryptovalutaen. Tilgang til både gratis kryptovaluta og tilleggsinstruksjoner krever derfor at man henter den tradisjonelle pakken.

Selve utbetalingen av kryptovalutaen til investeringslommebokens adresse er like enkelt – man må bare kontakte selgeren, oppgi koden og adressen som midlene skal overføres til, og så vente til slutten av handlingen. Både Stellar og Bitcoin Cash kan innløses når som helst av kunden. Og hvilke vurderinger har Netricoin møtt? De fleste av våre kunder roser dens oppfinnsomhet, faglige verdi, hjelp til å lagre kryptovalutaer samt muligheten for å lære og investere samtidig.   

Netricoin er et flott alternativ for entusiaster av e-mynter som er nybegynnere, spesielt dem som ikke ennå har investert online eller ikke vil gjøre det på grunn av muligheten for et hackerangrep eller investor-uvennlige regler om kryptovalutahandel på børsen. Dette produktet muliggjør relativt rask diversifisering av portefølje ved hjelp av kryptovalutaer, og det støtter å lære å investere i virtuelle aktiva.

Related Posts

Leave a Reply