Netricoin … analizăm opiniile clienților noștri

Din ce în ce mai puține persoane sunt mulțumite de banii pentru pensie de pe cont sau din depozite. Din această cauză au devenit populare tot felul de tipuri de investiții, care au să aducă câștiguri măsurabile și un viitor liniștit pentru următorii ani. Cum să ne începem aventura cu investirea și ce produs să alegem la început?

Investirea în criptovalute

Criptovalutele sunt o alegerea foarte populară printre investitori, pentru că este investirea corespunzătoare în monedele virtuale poate aduce câștiguri mari într-o perioadă relativ scurtă. Ce trebuie însă să știm despre criptovalute înainte de cumpărare?

Acestea sunt o activă speculativă, așadar cea mai simplă strategie de investire se bazează pe regula „cumpără ieftin, vinde scump”. În acest mod investitorii dobândesc o cantitate mai mare de criptovalute în limita scăderii prețurilor și în perioada corectării. Acest lucru nu este însă atât de simplu, pe cât parę la început. Pentru a investi bine, trebuie să deținem cunoștiințe care fac posibilă analizarea graficelor, a mișcărilor medii, scurte și îndelungate, dar și a tendințelor istorice legate de valutele virtuale.

Aceasta nu este însă singura strategie, pe care o utilizează investitorii. Unii dobândesc criptovalute, când mizele sunt mai mici decât rezultatele medii istorice. Multe portale din industrie postează pentru asta special tabelurile „mediei mobile”, teoretic indicându-le investitorilor cele mai bune posibile puncte pentru cumpărare și vânzarea monedelor virtuale.

Nu orice strategie va fi bună pentru fiecare. Investind, trebuie să luăm în considerare propriile fonduri financiare, toleranța riscului, consecințele fiscale și motivul, pentru care la început am fost interesați de e-monede. Merită între timp să ne amintim, că criptovalutele au un mare potențial  tehnologic, gestionând cu acestea fiind nevoie însă de cunoștiințe și de dobândirea aptitudinilor de investire.

Comanda un set

Învață să investești

Câteva dar nu una? Sensul diversificării

Puțini investitori sunt înclinați să își pună întregul capital pe o singură criptovalută. O asemenea strategie nu este înțeleaptă, mai ales dacă luăm în vedere faptul că în acest moment există mii de tipuri de e-monede. Împărțirea capitalurilor în câteva active mai mici, este un mod popular pentru reducerea riscului în cazul investirii în criptovalute.

Diversificarea este strategia de a gestiona riscul, care combină în sine diferite investiții. Portofelul de investiții corespunzător diversifica, conține un grup de active diferite și instrumente de investiții, care au ca scop limitarea expunerii la o influență unică sau la risc. Conform experților, portofelul construit din diferite tipuri de active aduce în medie câștiguri îndelungate mai înalte și reduce riscul de a pierde tot.

Pentru a înțelege cum funcționează diversificarea, trebuie să înțelegem că asupra prețurilor activelor acționează diferite influențe – economice, legale, sociale, tehnologice ș.a.m.d. În funcție de tipul activei, influența poate fi pozitivă sau negativă, adică același eveniment poate face ca o criptovalută să se scumpească, iar ca alta să piardă pe curs. Diversificarea are ca scop calmarea fectelor unor asemenea influențe, așadar rezultatele pozitive ale anumitor investiții putând neutraliza rezultatele negative ale altora.

Analizele și modelele matematice au indicat, că păstrarea unui portofel bine diversificat, oferă cel mai rentabil nivel de reducere a riscului. 

Stellar și Bitcoin Cash… de viitor?

Diversificarea propriilor investiții este cel mai bine să fie începută, de la alegerea e-monedelor corespunzătoare. În acest moment sunt disponibile pe piață multe produse interesante, însă deosebit de interesante sunt criptovalutele Stellar și Bitcoin Cash.  

Stellar este tehnologia de plată, care are ca scop conectarea instituțiilor financiare și reducerile drastice de costuri și a timpului necesar pentru transferurile transfrontaliere.  

Stellar servește rețelele decentralizate ale serverelor cu registru distribuit, care este actualizat la fiecare 2 și până la 5 secunde în toate buclele. Fiecare buclă din rețeaua Stellar alege alt set de „ore de încredere” ale buclelor. Când tranzacția este confirmată de buclele din acest set, este considerată confirmată. Rețeaua Stellar este deosebit de rapidă și se spune că procesează până la 1000 de operații pe secundă. Tokenurile Stellar (adică monedele virtuale produse de rețea) sunt așadar considerate ca o soluție deosebit de bună pentru viitor, care poate fi rentabilă pentru investitori.

Bitcoin Cash la urma sa fratele mai tânăr al Bitcoinului, a căror avantaje sunt prețul mic și rapiditatea, cu care sunt efectuate tranzacțiile. Obținerea rezultatelor mai bune de la originalul Bitcoin este posibilă, pentru că tehnologia Bitcoin Cash este mult mai scalabilă. Din acest motiv, mai multe persoane pot efectua tranzacții pe lanțul de blocuri în momentul dat. Suplimentar, echipa de programatori Bcash introduce repede soluția, care mărește scalabilitatea lanțului de blocuri, ceea ce îi oferă un mare potențial pentru utilizarea din viitor și pentru creșterea rapidă a prețului.

Comanda un set

Învață să investești

Netricoin… cum funcționează?

Netricoin este setul de școlarizări, webinarii, e-bookuri și ajutor didactic, pe deplin destinat problemelor legate de investițiile în criptovalute, în special – diversificarea portofelului de investiții. Materialele de școlarizare sunt destinate persoanelor începătoare, care doresc să își extindă cunoștiințele pe tema criptovalutelor și a regulilor de investiții.  

Însă setul Netricoin se deosebește considerabil de alte cursuri de investiție. Înainte de toate, în acestea sunt alăturate unitățile gratuite a până la două criptovalute – Stellar și Bitcoin Cash, în proporții de 50:50. Tocmai alăturarea acestor două e-monede în cadrul gratuității, are ca scop încurajarea participanților la cursuri și webinarii, la diversificarea propriilor active și încurajarea la investirea în cele mai noi tehnologii. Merită de asemenea să subliniem, că criptovaluta gratuită se află pe contul special al intermediarului, ceea ce elimină posibilitatea efectuării greșelilor de către începători sau afurtului fondurilor disponibile.

Setul Netricoin – învățare

Pentru a începe învățarea cu setul Netricoin, trebuie să contactăm vânzătorul prin intermediul formularului de contact și să stabilim discuția telefonică, în cadrul căreia va fi prezentată oferta individual. Dacă potențialul investitor se decide la dobândirea setului, obține acces la materialele trimise prin e-mail, la posibilitatea înscrierii la webinarii, dar de asemenea la vizualizarea criptovalutei depuse.

Din acel moment clientul se poate aprofunda într-un mod sigur și profesional în cunoștiințele pe tema criptovalutelor pe calculator sau pe telefonul mobil. Materialele educaționale stocate ar trebui să reprezinte o bază care face posibilă cumpărarea liberă și gestionarea criptovalutelor, dar reprezintă și introducerea în noile investiții criptovalutare din viitor.

Netricoin – investire

Conform generalei opinii, Netricoin permite o plată ușoară și intuitivă a e-monetelor. Codul de acces este trimis prin intermediul poștei tradiționale, în colet și ramburs. Un asemenea mod de expediere are ca scop minimalizarea probabilității interceptării criptovalutelor de persoanele neautorizate. De aceea de asemenea accesul la criptovaluta gratuită, cât și instrucțiunile suplimentare, necesită ridicarea coletului.

Și retragerea criptovalutelor pe adresa portofelului dată este la fel de simplă – este suficient să contactăm vânzătorul, să oferim codul și adresa, pe care să fie trimise fondurile și să așteptăm sfârșitul acțiunii. Atât Stellar, cât și Bitcoin Cash pot fi retrase în numerar în orice moment de client. Cu ce opinii s-a întâlnit Netricoin? Majoritatea clienților noștri laudă ingeniozitatea sa, valoarea didactică, ajutorul în păstrarea criptovalutelor, dar și posibilitatea învățării și investiției într-una.   

Netricoin este opțiunea minunată pentru pasionații începători de e-monede, care încă nu au investit online sau nu vor să facă asta din cauza posibilităților atacurilor de hackeri sau a legilor nefavorabile investitorilor, referitoare la vânzarea criptovalutelor pe bursă. Acest produs permite o diversificare relativ rapidă a portofelului prin intermediul criptovalutelor, dar sprijină și învățarea investițiilor în activele virtuale.

Related Posts