Netricoin … analizojmë opinionet e klientëve tanë

Gjithnjë e më pak njerëz janë të kënaqur duke lënë mënjanë para për pension në një llogari ose depozitë. Si rezultat, të gjitha llojet e investimeve, të cilat do të sjellin fitime të prekshme dhe një të ardhme paqësore për vitet e ardhshme, janë bërë të njohura. Si ta filloni aventurën tuaj me investime dhe cilin produkt duhet të zgjidhni që të filloni?

Investimi në kriptomonedha

kriptomonedhat janë një zgjedhje shumë e popullarizuar midis investitorëve, pasi investimi i duhur i parave në monedha virtuale mund të sjellë fitime të mëdha në një kohë relativisht të shkurtër. Sidoqoftë, çfarë duhet të dini për kriptomonedhat para se ti blini?

Ato janë një aset spekulativ, kështu që strategjia më e thjeshtë e investimeve bazohet në parimin „blej lirë, shit shtrenjtë”. Në këtë mënyrë, investitorët fitojnë më shumë kriptomonedhë ndërsa çmimi bie dhe gjatë korrigjimit. Sidoqoftë, kjo nuk është aq e thjeshtë sa mund të duket në fillim. Për të investuar mirë, duhet te keni njohuri për të analizuar grafikët, mesataret afatshkurtra dhe afatgjata dhe prirjet historike në lidhje me monedhat virtuale.
Sidoqoftë, kjo nuk është strategjia e vetme që përdorin investitorët. Disa njerëz blejnë kriptomonedhën kur normat janë më të ulëta se rezultatet mesatare historike. Shumë portale të industrisë posaçërisht për këtë qëllim do të kenë tabela „mesatare në lëvizje”, duke u treguar teorikisht investitorëve pikët më të mira të mundshme për të blerë dhe shitur monedha virtuale.

Jo çdo strategji do të jetë e përshtatshme për të gjithë. Kur investoni, merrni parasysh financat tuaja, tolerancën ndaj rrezikut, implikimet tatimore dhe arsyen për të cilën fillimisht u interesuat për e-monedhat. Vlen të kujtohet se kriptomonedhat kanë potencial të madh teknologjik, por menaxhimi i tyre kërkon njohuri dhe përvetësimin e aftësive investuese.

Disa dhe jo një? Ndjenja e diversifikimi

Pak investitorë janë të gatshëm të vendosin të gjithë kapitalin e tyre në një kriptomonedhë. Një strategji e tillë është jo e zgjuar, veçanërisht duke pasur parasysh se aktualisht ekzistojnë njëmijë lloje të e-monedhave. Përhapja e kapitalit në disa pasuri më të vogla është një mënyrë popullore për të zvogëluar rrezikun kur investoni në kriptomonedha.

Diversifikimi është strategjia e menaxhimit të rrezikut që ndërthur një larmi investimesh. Portofoli i investimeve të larmishme përfshin një grup të llojeve të ndryshme të aktiveve dhe instrumenteve të investimeve me qëllim të kufizimit të ekspozimit ndaj një ndikimi ose rreziku të vetëm. Sipas ekspertëve, një portofol i ndërtuar me lloje të ndryshme të aktiveve do të sjellë fitime më të larta mesatare afatgjata dhe do të ulë rrezikun e humbjes së gjithçkaje.

Për të kuptuar se si funksionon diversifikimi, është e rëndësishme të kuptohet se çmimi i një aktivi ndikohet nga ndikime të ndryshme – ekonomike, ligjore, sociale, teknologjike, etj. Në varësi të llojit të aktivit, ndikimi mund të jetë pozitiv ose negativ, dmth. e njëjta ngjarje mund ta bëjë që njëra kriptomonedhë të bëhet më e shtrenjtë, por tjetra të humbasë gjatë kursit. Diversifikimi synon të zbusë efektet e ndikimeve të tilla, kështu që rezultatet pozitive e disa investimeve neutralizojnë rezultatet negative të të tjerëve.
Studimet dhe modelet matematikore kanë treguar se mbajtja e portofolit të larmishëm jep nivelin më të efektshëm të zvogëlimit të rrezikut.


Stellar dhe Bitcoin Cash … e ardhmja?

Më e mira është të filloni të diversifikoni investimet tuaja duke zgjedhur e-monedhat. Për momentin në treg, ka shumë produkte interesante të disponueshme, megjithatë, Stellar dhe Bitcoin Cash janë veçanërisht kriptomonedha interesante.

Stellar është teknologji pagese që synon të lidhë institucionet financiare dhe të ulë në mënyrë drastike kostot dhe kohën e nevojshme për transfertat ndërkufitare.

Stellar operon një rrjet të serverave të decentralizuar me një libër të shpërndarë që azhurnohet çdo 2 deri në 5 sekonda në të gjitha nyjet. Çdo nyje në rrjetin stellar zgjedh një grup tjetër të nyjeve “të besueshëm”. Kur një transaksion konfirmohet nga të gjitha nyjet në këtë grup, ajo konsiderohet e kryer. Rrjeti Stellar është jashtëzakonisht i shpejtë dhe thuhet se përpunon deri në 1000 operacione në sekondë. Tokenet Stellar (dhe kështu monedhat virtuale të prodhuara nga rrjeti) konsiderohen si një zgjidhje jashtëzakonisht e orientuar drejt së ardhmes që mund të jetë fitimprurëse për investitorët.

Bitcoin Cash, nga ana tjetër, është vëllai i vogël i Bitcoin, avantazhet e të cilit janë çmimi i ulët dhe shpejtësia me të cilën kryhen transaksionet. Marrja e rezultateve më të mira se Bitcoin origjinal është e mundur sepse teknologjia Bitcoin Cash është më e shkallëzuar. Për këtë arsye, më shumë njerëz mund të tregtojnë në blockchain në çdo kohë të dhënë. Përveç kësaj, ekipi i zhvillimit Bcash shpejt implementon zgjidhje që rrisin shkallëzimin e blockchain, i cili i jep atij potencjal të madh në përdorim për të ardhmen dhe rritje të shpejtë të çmimeve.Netricoin … si funksionon?

Netricoin është një grup trajnimesh, uebinarësh, e-librash elektronikë dhe mjetesh mësimore, kushtuar plotësisht çështjeve që lidhen me investimet në kriptomonedha, në veçanti – diversifikimi i portofolit të investimeve. Materialet e trajnimit janë të destinuara për fillestarët që duan të zgjerojnë njohuritë e tyre për kriptomonedhat dhe rregullat e investimit.

Sidoqoftë, grupi set Netricoin ndryshon ndjeshëm nga kurset e tjera të investimeve. Para së gjithash, ai përfshin njësi falas të dy kriptomonedhave – Stellar dhe Bitcoin Cash, në një raport 50:50. Përfshirja e këtyre dy e-monedhave falas ka për qëllim inkurajimin e pjesëmarrësve të kurseve dhe uebinarëve për të diversifikuar pasuritë e tyre dhe për të inkurajuar investimet në teknologjitë e fundit. Vlen të përmendet gjithashtu se kriptomonedha falas ruhet në një llogari të veçantë ndërmjetësi, gjë që zvogëlon mundësinë e fillestarëve që të bëjnë gabime ose të vjedhin fondet.

Netricoin – Mësimi

Për të filluar mësimin me setin Netricoin, ju lutemi kontaktoni shitësin duke përdorur formularin e kontaktit dhe rregulloni një telefonatë, gjatë së cilës do të paraqitet një ofertë e individualizuar. Nëse një investitor i mundshëm vendos të blejë një set, ai fiton akses në materialet e dërguara me e-mail, mundësinë e regjistrimit në uebinar dhe një pamje paraprake të vlerës së kriptomonedhës së akumuluar.

Tani e tutje, klienti mund të mësojë në mënyrë të sigurt dhe profesionale në lidhje me investimin në kriptomonedha në një kompjuter ose celular. Materialet edukati e të mbledhura duhet të përbëjnë bazën për blerjen dhe menaxhimin e kriptomonedhës dhe gjithashtu të përbëjnë një hyrje të investimeve të mëtejshme të kriptomonedhës në të ardhmen.

Netricoin – Investimi

Sipas mendimit të opinione, Netricoin  lejon tërheqjen e e-monedhave lehtë dhe intuitivisht. Kodi i aksesit dërgohet me postë tradicionale, me pako në dorëzim. Kjo metodë e transportit është krijuar për të minimizuar gjasat e përgjimit të kriptovalutës nga persona të paautorizuar. Prandaj, hyrja në kriptomonedhë falas dhe udhëzime shtesë kërkojnë marrjen e një pakete tradicionale.

Vetë tërheqja e kriptomonedhës në adresën e portofolit të investimit është po aq e thjeshtë – mjafton të kontaktoni shitësin, të jepni kodin dhe adresën në të cilën do të transferohen fondet dhe prisni për fundin e veprimit. Të dy Stellar dhe Bitcoin Cash mund të arkëtohen në çdo kohë nga klienti. Dhe çfarë opinionesh kishte Netricoin? Shumica e klientëve tanë vlerësojnë zgjuarsinë e tij, vlerën thelbësore, ndihmën në ruajtjen e kriptomonedhave, si dhe mundësinë e të mësuarit dhe investimit në një të tillë.

Netricoin është një mundësi e shkëlqyeshme për entuziastët fillestarë të e-monedhave, veçanërisht ata që nuk kanë investuar ende në internet ose nuk dëshirojnë ta bëjnë këtë për shkak të mundësisë së një sulmi hakeri ose rregulloreve jomiqësore të investitorëve në lidhje me tregtinë e kriptomonedhave në bursë. Ky produkt lejon diversifikimin relativisht të shpejtë të portofolit me kriptomonedha dhe mbështet mësimin për të investuar në asete virtuale.

Related Posts