Netricoin sunt escroci? Acțiunile de ură ale concurenței

Reclama de pe internet în teorie este controlată și ar trebui să îndeplinească anumite condiții ale legilor corespunzătoare. Însă, greutățile în ajungerea la autorul textului dat, combinate cu multitudinea opiniilor artificiale și false de pe pagini și forumuri, fac ca internetul să amintească în continuare de o americancă liberă, unde anumite mărci fac totul doar pentru a calomniza concurența. Care sunt exemplele practicilor nedrepte de pe rețea și cum să le prevenim?

Netricoin … ideea setului

Netricoin este setul de școlarizări, e-bookuri, webinarii, to komplet szkoleń, e-booków, programe de studiu și ajutor științific, destinat începătorilor amatori de criptovalute. Acest produs este modul pentru asigurarea învățării investirii de la baze, iar pentru ca învățarea teoretică să fie urmată de cea practică, împreună cu materialele, toți cursanții obțin gratis tokenuri a până la două criptovalute –  Bitcoin Cash și Stellar (în proporții de 1:1).

Potențialii clienți pot obține setul Netricoin, contactând vânzătorul prin intermediul formularului de pe pagină. În perioada cumpărării, clientul obține accesul la materialele trimise prin intermediul e-mailului, posibilitatea de a se înscrie la webinare, dar de asemenea afișajul valorii criptovalutelor depuse. Pentru că școlarizărilor este adăugată criptovaluta gratuită, clientul obține de asemenea codul și loginul pentru portofelul destinat criptovalutelor. Codul de acces este trimis prin intermediul poștei tradiționale, în coletul ramburs. Această intervenție are ca scop minimalizarea probabilității captării tokenurilor de către persoanele terțe. Accesul atât la criptovaluta gratuită, cât și la materiale, necesită ridicarea coletului care conține următoarele instrucțiunile. 

Viitorul Stellar și Bitcoin Casha 

În setul de criptovalute sunt adăugate Stellar și Bitcoin Cash. Stellar este protocolul de plată decentralizat de tipul open source, care face posibile tranzacțiile rapide transfrontaliere, între orice perechi de criptovalute. La fel ca alte criptovalute, funcționează prin intermediul utilizării tehnologiei blockchain. Tokenul său natal (XLM). XLM alimentează rețeaua Stellar și toate operațiile sale, la fel precum eter (ETH) alimentează rețeaua Ethereum.

Tranzacțiile care au loc în rețeaua Stellar, sunt adăugate în registrul distribuit public, baza de date fiind disponibilă pentru oricine din întreaga lume. Pentru a obține atât de repede și exact consensul în cazul tranzacțiilor, Stellar utilizează propria metodă unică a consensului.

Metoda consensului Stellar permite tranzacțiile rapide și ieftine, iar oricine în rețea obține înțelegerea în cazul valabilității tranzacțiilor în decurs de câteva secunde. Orice participant (numit nod), care ajută la adăugarea tranzacțiilor Stellar în registrul global, alege propria mini-rețea a altor participanți de încredere, cu care este de acord. Până când aceste mini-rețele (numite secțiuni cvorum) se expun între ele, întreaga rețea Stellar putând ajunge la înțelegerea faptului a ce tranzacții sunt importante și pot fi foarte repede adăugate în registru.

Bitcoin Cash (BCH) este de asemenea criptovalută, dar și rețea de plată. A apărut prin rezultatul hard fork Bitcoin în decembrie anul 2017, în scopul măririi numărului de tranzacții, pe care le poate procesa dintr-o dată.

Site-ul oficial Bitcoin Cash descrie această criptovalută ca „numerarul virtual peer-to-peer pentru Internet. Este pe deplin decentralizată, fără bancă centrală și nu necesită acțiunile părților terțe”. Din perioada activării, Bitcoin Chash este una dintre cele mai reușite derivate Bitcoin. Roger Ver, recunoscutul investitor și cumpărător de bitcoinuri, este susținătorul acestei monede, descriind-o ca „adevăratul Bitcoin”. Ver era un recunoscut susținător Bitcoin deja din anum 2011, ca mijloc de promovare a libertății economice. Din acel moment s-a mutat pe utilizarea Bitcoin Cash, favorizând costurile și perioadele mici de tranzacționare.

Diversificarea, cheia către succes

Diversificarea este strategia de gestionare a riscului, care combină în sine diferite investiții în cadrul portofelului. Portofelul diversificat conține amestecul diferitelor tipuri de active – în acest caz, Stellar și Bitcoin Cash – și a instrumentelor de investiție, în scopul limitării expunerii la ingredientul unui de active sau risc. Această tehnică se bazează pe presupunerea, că portofelul construit din diferite tipuri de active aduce în medie câștiguri de lungă durată mai mari și reduce riscul deținerii unei active individuale, de ex. o singură criptovalută.

Diversificarea are ca scop ameliorarea evenimentelor de risc nesistematice din portofel, așadar rezultatele pozitive ale unor investiții, neutralizând rezultatele negative ale altora. Beneficiile provenite din diversificare intervin numai atunci când activele nu sunt perfect corelate – asta înseamnă că reacționează într-un mod diferit, deseori contrar la influența pieței.

Cercetările și modelele matematice au indicat că menținerea unui portofel bine diversificat, oferă cel mai rentabil nivel de reducere al riscului.

Netricoin și opiniile clienților

Netricoin are opiniile produsului interesant și inovator, recomandat mai ales investitorilor începători.

Am văzut seturi de acest tip pe paginile de peste hotare și mă bucur, că în sfârșit au adus așa ceva aici. Și eu am comandat Netricoin imediat cu a apărut pe piață și personal sunt satisfăcut, nivelul materialelor este decent și instrucțiunile de utilizare sunt transparente. Mai devreme nu am investit, abia acum încep, dar îmi merge bine, în special din atenție pentru bazele bune sub forma cursului.

– Andrei

Prietena mea a cumpărat acest set când era la maternitate. Am întrebat-o despre acest produs și este de părere că materialele pe care le-a primit, într-un mod captivant discută problemele care o interesau

– Dorin

Un serviciu pentru clienți bun, instrucțiuni transparente. Nu prea este pentru fanii care încep dintr-o dată de la bursă și nu pentru cei care consideră că Bitcoin este cea mai bună criptovalută.

– Florin

Din 201 de comentarii 172 erau pozitive, ceea ce înseamnă că Netricoin are în mare parte o opinie bună printre clienți.

Ce părere are concurența

Pe internet fără probleme putem da nu doar peste opinii pozitive fanteziste, dar de asemenea peste cele inventate și comentarii negative. Aici este vorba de așa numitul „marketing șoptit”, adică cererea serviciilor specialiștilor de a genera opinii „autentice” pe tema mărcii. Un bun comerciant, poate face asta în asemenea mod, încât răspunsul său plătit să nu fie deosebit de cel adevărat. Acest lucru necesită însă necesită cantitatea de muncă disproporționată de obicei față de bugetul alocat campaniei, așadar un mare procest al acestui tip de opinii este postat la grămadă prin intermediul conturilor puțin credibile pe diferite forumuri sau platforme.

(sursă: https://binareoptionenerfahrungen.net/prof-thomas-morty-und-netricoin-erfahrungen-ein-riesiger-betrug)

Primul portal care atrage atenția, este blogul german legat de investiții. Autorul publică de obicei recenziile brokerilor, de obicei făcând reclamă și recomandând proprii „sponsori” atât în articole, cât și în reclamele de pe pagină.

Din păcate în acest articol despre escrocherie este foarte greu să căutăm informațiile adevărate. De multe ori este repetat că „Netricoin este valuta, care nu există”, însă produsul Setul Netricoin nu oferă criptovalute cu numele de Netricoin, ci Stellar și Bitcoin Cash.

(sursă: https://binareoptionenerfahrungen.net/prof-thomas-morty-und-netricoin-erfahrungen-ein-riesiger-betrug/)

Același articol a apărut în câteva limbi, printre altele pe franceză, suedeză sau cehă, iar fiecare text duplică informații nereale, că autorii produsului Netricoin sunt escroci, care oferă criptovaluta cu denumirea de Netricoin – ceea ce nu este adevărat, chiar și pe pagina mărcii Netricoin fiind subliniat clar, că în compoziția setului intră Stellar și BCH în proporții de 1:1. Greșeală onestă sau dezinformare deliberată?

Netricoin sunt escroci?

Având în vedere că autorii articolelor negative nici măcar nu știu, ce este oferit în cadrul setului Netricoin, este greu să le luăm în serios.

Din păcate nu există un mod bun pentru a lupta cu un asemenea tip de practici. Pagina sponsorizată de concurență nu îndepărtează articlolui din propria voie, iar calea judiciară de obicei durează prea mult și chiar dacă marca necinstită este obligată să șteargă conținutul, daunele imaginii rămân în continuare. Eventual, poate fi contactat proprietarul serverului, pe care a fost postat conținutul defăimător, dar acesta probabil nu va dori să interfereze cu conținutul prezentat de client, dacă nu este în mod clar ilegal.

Merită să subliniem că articolul corespunzător „promovat” despre escrocherie, poate atrage următoarele materiale asemănătoare și o avalanșă de comentarii „de mâna a treia”, postate de persoanele care doar au citit articolul dat, fără a se gândi la fiabilitatea acestuia. În cazul forumurilor și opiniilor agregate, ne putem baza numai pe adresarea către moderatori, care pot ajuta considerabil în proiecția comentariilor cumpărate.

Citind opiniile pe rețea, nu merită să credem în asigurările sau opiniile fără bază. Este bine să creăm în noi obiceiul de a verifica sursele și a privi critic asupra comentariilor referitoare la anumite produse.

Related Posts