Mainonta Internetissä on teoriassa valvottua ja sen on täytettävä asiaa koskevassa  lainsäädännössä määritetyt vaatimukset. Kuitenkin vaikeus tavoittaa tietyn tekstin tekijä lukuisten keksittyjen ja  vääristelevien mielipiteiden ruuhkasta verkkosivustoilla ja foorumeilla tekee Internetistä sekavan viidakon, jossa yksittäiset tuotemerkit tekevät kaikkensa kilpailijan mustamaalaamiseksi. Millaisia esimerkkejä on epärehellisistä verkkokäytännöistä ja miten ne voidaan estää?

Netricoin … setti-idea

Netricoin-setti on joukko koulutuskursseja, e-kirjoja, webinaareja, opetussuunnitelmia ja opetusvälineitä, jotka on tarkoitettu aloitteleville kryptovaluuttojen harrastajille. Tämä tuote on tapa tarjota investoinnin oppimista perusasioista lähtien. Ja, jotta teoreettiseen oppimiseen liittyisi käytännön koulutus, kaikki opiskelijat saavat ilmaisia ​​kahden kryptovaluutan tokeneita – Bitcoin Cash ja Stellar (suhteessa 1:1).

Potentiaaliset asiakkaat voivat saada Netricoin-setin ottamalla yhteyttä myyjään tämän sivustolla olevan lomakkeen avulla. Ostamisen jälkeen asiakas saa pääsyn sähköpostitse lähetettyihin oppimateriaaleihin, mahdollisuuden rekisteröityä webinaareihin ja tarkastella nimetyn kryptovaluuttasalkun arvon kehitystä. Koska koulutukseen on liitetty ilmaista kryptovaluuttaa, asiakas saa myös koodin ja kirjautumisen omaan kryptovaluuttalompakkoonsa. Pääsykoodi lähetetään perinteisellä postilla lunastettavana pakettilähetyksenä. Tämän menettelyn tarkoituksena on minimoida mahdollisuus, että sivulliset pääsevät käsiksi tokeneihin. Pääsy sekä ilmaisen kryptovaluutan että materiaalien käyttöön edellyttää lisäohjeet sisältävän paketin vastaanottamista.

Stellarin ja Bitcoin Cashin tulevaisuus

Settiin lisätyt kryptovaluutat ovat Stellar ja Bitcoin Cash. Stellar on avoimen lähdekoodin hajautettu maksuprotokolla, joka mahdollistaa nopeat valtioiden rajat ylittävät tapahtumat minkä tahansa valuuttaparin kesken. Kuten muutkin kryptovaluutat, se toimii blockchain -lohkoketjuteknologialla. Sen alkuperäinen tokeni (XLM) käyttää Stellar -verkkoa ja kaikki sen toiminnot, kuten eetteri (ETH), käyttävät Ethereum -alustaa.

Stellar -verkon kautta toteutettavat tapahtumat lisätään jaettuun julkiseen kirjanpitoon, tietokantaan, joka on kaikkien saatavilla kaikkialla maailmassa. Saavuttaakseen yksimielisyyden tapahtumasta näin nopeasti ja tarkasti, Stellar käyttää omaa ainutlaatuista konsensusmenetelmää.

Stellar -konsensusmenetelmä mahdollistaa nopeat ja halvat tapahtumat, ja kaikki verkossa olevat pääsevät sopimukseen tapahtuman pätevyydestä muutamassa sekunnissa. Jokainen osallistuja (nimeltään solmu), joka auttaa lisäämään Stellar-tapahtumia maailmanlaajuiseen kirjanpitoon, valitsee oman muista luotetuista osallistujista koostuvan miniverkostonsa, joiden kanssa se on samaa mieltä. Niin kauan kuin nämä miniverkot (joita kutsutaan koorumin viipaleiksi) ovat päällekkäisiä, koko Stellar-verkko voi sopia, mitkä tapahtumat ovat tärkeitä, ja ne voidaan lisätä rekisteriin erittäin nopeasti.

Bitcoin Cash (BCH) on sekä kryptovaluutta että maksuverkko. Se luotiin Bitcoinin hard fork -tilanteen seurauksena joulukuussa 2017 tavoitteena lisätä kerrallaan käsiteltävien tapahtumien määrää.

Virallinen Bitcoin Cash -verkkosivusto kuvaa tätä kryptovaluuttaa “vertaisverkkoyhteisön Internet -käteisenä”. Se on täysin hajautettu, ilman keskuspankkia eikä vaadi toimiakseen luotettavia kolmansia osapuolia. ” Bitcoin Cash on ollut lanseerauksensa jälkeen yksi menestyneimmistä Bitcoin -johdannaisista. Roger Ver, merkittävä sijoittaja ja Bitcoinin varhainen käyttöönottaja, on tämän kolikon kannattaja ja kuvailee sitä “todelliseksi Bitcoiniksi”. Ver oli merkittävä Bitcoinin kannattaja jo vuonna 2011 keinona edistää taloudellista vapautta. Hän on sittemmin siirtynyt Bitcoin Cashiin suosiessaan alhaisempia kustannuksia ja lyhyempiä tapahtumien toteutumisaikoja.

Monimuotoisuus on avain menestykseen

Hajauttaminen on riskienhallintastrategia, joka yhdistää erilaisia ​​sijoituksia salkkuun. Hajautettu salkku sisältää yhdistelmän eri omaisuuslajeja – tässä tapauksessa Stellarin ja Bitcoin Cashin – sekä sijoitusvälineitä, joilla rajoitetaan altistumista yhdelle omaisuuserälle tai riskille. Tämä tekniikka perustuu oletukseen, että erityyppisistä omaisuuseristä koostuva salkku tuottaa keskimäärin korkeampia pitkän aikavälin voittoja ja pienentää riskiä, joka liittyy yksittäisen omaisuuserän, esimerkiksi yhden kryptovaluutan, omistamiseen.

Hajauttaminen pyrkii lieventämään salkun epäsysteemisiä riskitapahtumia siten, että  joidenkin sijoitusten positiivinen kehitys neutraloi muiden negatiiviset tulokset. Hajauttamisesta on hyötyä vain silloin, kun omaisuuserät eivät ole täysin korreloivia – toisin sanoen ne reagoivat eri tavoin, ja usein päinvastaisesti, markkinoiden vaikutuksiin.

Tutkimukset ja matemaattiset mallit ovat osoittaneet, että hyvin hajautetun salkun ylläpito tarjoaa kustannustehokkaimman riskinvähentämistason.

Netricoin ja asiakkaiden mielipiteet

Netricoinilla on mielipide mielenkiintoisena, innovatiivisena tuotteena, jota suositellaan erityisesti aloitteleville sijoittajille.

Olen nähnyt tämän tyyppisiä settejä ulkomaisilla sivustoilla ja olen iloinen, että jotakin sellaista on lopulta tuotu myös tänne. Tilasin Netricoinin heti, kun se ilmestyi markkinoille ja olen henkilökohtaisesti tyytyväinen, materiaalien taso on erinomainen ja käyttöohjeet selkeät. En ole investoinut aikaisemmin, nyt olen vasta aloittamassa, mutta minulta tämä menee hyvin lähinnä kurssin hyvän perustan ansiosta.

  • Leon

Ystäväni osti tämän setin äitiyslomallaan voittaakseen pitkästymisen. Kysyin häneltä tästä tuotteesta, ja hän on sitä mieltä, että saamissaan materiaaleissa käsitellään  tyhjentävästi asiat, joista hän on kiinnostunut.

– Sofia

Hyvä asiakaspalvelu, selkeät ohjeet. Mieluiten ei pörssissä heti aloittamisen kannattajille eikä myöskään heille, jotka ovat sitä mieltä, että Bitcoin on paras kryptovaluutta.

– Eevi

201 kommentista 172 oli positiivista, mikä tarkoittaa, että Netricoinilla on ylivoimaisesti hyvä mielipide asiakkaiden keskuudessa.

Mitä kilpailija sanoo tähän?

Internetistä löydät helposti kauaskantoisten myönteisten mielipiteiden lisäksi myös keksittyjä ja negatiivisia kommentteja. Puhumme tässä niin sanotusta ”huhumarkkinoinnista” eli asiantuntijoilta tilatuista “aidoista” mielipiteistä brändistä. Hyvä markkinoija toteuttaa sen niin, että  tällainen maksettu lausunto ei erotu totuuteen perustuvasta. Tämä vaatii kuitenkin työmäärää, joka on yleensä suhteeton kampanjalle osoitettuun budjettiin nähden, joten suuri osa tämän tyyppisistä lausunnoista julkaistaan tukussa eri foorumeilla tai alustoilla olevien epäluotettavien tilien kautta.

(lähde: https://binareoptionenerfahrungen.net/prof-thomas-morty-und-netricoin-erfahrungen-ein-riesiger-betrug)

Ensimmäinen huomiota kiinnittävä portaali on saksalainen sijoittamiseen liittyvä blogi. Kirjoittaja julkaisee tyypillisesti välittäjäarvosteluja, yleensä mainostaen ja suositellen “sponsoreitaan” sekä sivuston artikkeleissa että mainoksissa.

Valitettavasti tästä huijauksesta puhuvasta artikkelista on erittäin vaikea löytää mitään todellista tietoa. Siinä toistetaan monta kertaa, että “Netricoin-setti on valuutta, jota ei ole olemassa”. Mutta, eihän Netricoin -niminen tuote tarjoa Netricoin -nimistä kryptovaluuttaa, vaan ne ovat nimiltään Stellar ja Bitcoin Cash.

(lähde: https://binareoptionenerfahrungen.net/prof-thomas-morty-und-netricoin-erfahrungen-ein-riesiger-betrug/)

Sama artikkeli on ilmestynyt useilla kielillä, mm. ranskaksi, ruotsiksi ja tšekiksi, ja jokainen teksti levittää väärää tietoa siitä, että Netricoin -tuotteen luojat ovat huijareita, jotka tarjoavat Netricoin -nimistä kryptovaluuttaa – mikä ei pidä paikkaansa, jopa Netricoin -tuotemerkin verkkosivustolla on selvästi ilmoitettu, että setin koostumuksessa ovat Stellar ja BCH suhteessa 1:1. Tahaton  erehdyskö vai tahallinen virheellinen tieto?

Onko  Netricoin-setti huijausta?

Koska negatiivisten artikkelien kirjoittajat eivät edes tiedä, mitä Netricoin -setissä tarjotaan, niitä on vaikea ottaa vakavasti.

Valitettavasti ei ole hyvää tapaa torjua tällaisia ​​käytäntöjä. Kilpailijoiden sponsoroima verkkosivusto ei poista artikkelia omasta tahdostaan, ja oikeustoimet kestävät yleensä liian kauan, ja vaikka epärehellinen merkin edustaja velvoitettaisiinkin poistamaan kyseinen sisältö, mielikuvavauriot jäävät. Vaihtoehtoisesti voi ottaa yhteyttä panettelevat sisällön julkaisseen palvelimen omistajaan, mutta tämä ei todennäköisesti halua sekaantua asiakkaan esittämiin sisältöihin, elleivät ne ole selvästi lainvastaisia.

On korostettava, että asiallisesti petoksen osoittava artikkeli saattaa vain vetää puoleensa lisää samankaltaista materiaalia ja aiheuttaa suoranaisen aallon jatkokommentteja henkilöiltä, jotka ovat vain lukeneet tietyn artikkelin ajattelematta sen totuudenmukaisuutta. Foorumien ja mielipiteitä luovien artikkeiliden osalta voidaan laskea vain moderaattoreiden puoleen kääntymisen varaan, jotka voivat merkittävästi auttaa ostettujen kommenttien erottelemisessa.

Lukiessa online -mielipiteitä ei kannata uskoa mitään perustelemattomia lausuntoja tai mielipiteitä. On hyvä ottaa tavaksi tarkistaa lähteet ja tarkastella kriittisesti yksittäisiä  tuotteita koskevia nimettömiä kommentteja.

Related Posts

Leave a Reply