To Netricoin έχει να κάνει με απατεώνες; Δραστηριότητες μίσους των ανταγωνιστών

Οι διαφημίσεις στο Διαδίκτυο είναι, θεωρητικά, ελεγχόμενες και θα πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις που ορίζονται από τους σχετικούς νόμους. Ωστόσο, η δυσκολία εύρεσης του συγγραφέα κάποιου κειμένου, σε συνδυασμό με την αφθονία των τεχνητών, ψευδών απόψεων σε ιστότοπους και φόρουμ, έχει ως αποτέλεσμα ότι το Διαδίκτυο εξακολουθεί να θυμίζει ξέφραγο αμπέλι, με τις διάφορες μάρκες να κάνουν ό,τι μπορούν για να δυσφημίσουν τον ανταγωνισμό τους. Ποια είναι τα παραδείγματα αθέμιτων διαδικτυακών πρακτικών και πώς μπορούν να αποτραπούν;

Netricoin… η ιδέα του σετ

Το Σετ netricoin είναι ένα σύνολο εκπαιδευτικών μαθημάτων, ηλεκτρονικών βιβλίων, διαδικτυακών σεμιναρίων, προγραμμάτων σπουδών και βοηθημάτων μελέτης που έχουν σχεδιαστεί για τους αρχάριους ερασιτέχνες των κρυπτονομισμάτων. Το προϊόν αυτό αποτελεί έναν τρόπο εξασφάλισης της εκμάθησης του επενδύειν από το μηδέν και, προκειμένου η θεωρητική μάθηση να συνοδευτεί με την πρακτική, όλοι οι μαθητές μαζί με το υλικό λαμβάνουν δωρεάν διακριτικά (μάρκες) από δύο κρυπτονομίσματα – Bitcoin Cash και Stellar (σε αναλογία 1:1).

Οι δυνητικοί πελάτες μπορούν να αποκτήσουν ένα σετ Σετ netricoin επικοινωνώντας με τον πωλητή μέσω μιας φόρμας στον ιστότοπο. Μετά την αγορά, ο πελάτης αποκτά πρόσβαση σε υλικό που αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δυνατότητα εγγραφής σε διαδικτυακά σεμινάρια και μια προεπισκόπηση της αξίας του συσσωρευμένου κρυπτονομίσματος. Καθώς στις εκπαιδεύσεις προστίθεται δωρεάν κρυπτονόμισμα, ο πελάτης λαμβάνει επίσης έναν κωδικό και μια σύνδεση σε ένα ειδικό πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων. Ο κωδικός πρόσβασης αποστέλλεται με το παραδοσιακό ταχυδρομείο, με δέμα αντικαταβολής. Η διαδικασία αυτή έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιήσει την πιθανότητα υποκλοπής των διακριτικών από τρίτους. Η πρόσβαση τόσο στο δωρεάν κρυπτονόμισμα όσο και στο υλικό απαιτεί την παραλαβή του πακέτου, το οποίο περιέχει περαιτέρω οδηγίες.

Το μέλλον του Stellar και του Bitcoin Cash 

Τα κρυπτονομίσματα που προστίθενται είναι το Stellar και το Bitcoin Cash. Το Stellar είναι ένα αποκεντρωμένο πρωτόκολλο πληρωμών τύπου open source που επιτρέπει γρήγορες, διασυνοριακές συναλλαγές μεταξύ οποιουδήποτε ζεύγους νομισμάτων. Παρομοίως με τα άλλα κρυπτονομίσματα, λειτουργεί μέσω της χρήσης τεχνολογίας blockchain. Το εγγενές διακριτικό του είναι το (XLM). Το XLM τροφοδοτεί το δίκτυο Stellar και όλες τις λειτουργίες του, όπως ακριβώς ο αιθέρας (ETH) τροφοδοτεί το δίκτυο Ethereum.

Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται στο δίκτυο Stellar προστίθενται σε ένα κοινό, κατανεμημένο δημόσιο βιβλίο, μια βάση δεδομένων προσβάσιμη από οποιονδήποτε σε όλο τον κόσμο. Για να επιτευχθεί συναίνεση στις συναλλαγές τόσο γρήγορα και με ακρίβεια, το Stellar χρησιμοποιεί τη δική του μοναδική μέθοδο συναίνεσης.

Η μέθοδος συναίνεσης του Stellar επιτρέπει γρήγορες και φθηνές συναλλαγές, ενώ όλοι οι παρόντες στο δίκτυο επιτυγχάνουν συναίνεση περί της εγκυρότητας μιας συναλλαγής μέσα σε δευτερόλεπτα. Κάθε συμμετέχων (που ονομάζεται κόμβος) που συμβάλλει στην προσθήκη συναλλαγών Stellar στο παγκόσμιο λογιστικό βιβλίο, επιλέγει το δικό του μίνι-δίκτυο άλλων αξιόπιστων συμμετεχόντων, με τους οποίους συμφωνεί. Εφόσον αυτά τα μίνι-δίκτυα (που ονομάζονται quorum slices) επικαλύπτονται, ολόκληρο το δίκτυο Stellar μπορεί να συμφωνήσει σχετικά με το ποιες συναλλαγές είναι έγκυρες και μπορούν να προστεθούν ταχέως στο λογιστικό βιβλίο.

Το Bitcoin Cash (BCH) είναι τόσο ένα κρυπτονόμισμα όσο και ένα δίκτυο πληρωμών. Δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα του hard fork του Bitcoin τον Δεκέμβριο του 2017 με σκοπό την αύξηση του αριθμού των συναλλαγών που μπορούν να διεκπεραιωθούν ταυτόχρονα.

Η επίσημη ιστοσελίδα του Bitcoin Cash περιγράφει αυτό το κρυπτονόμισμα ως «ένα ηλεκτρονικό χρήμα peer-to-peer για το Διαδίκτυο. Είναι πλήρως αποκεντρωμένο, χωρίς κεντρική τράπεζα και δεν απαιτεί αξιόπιστα τρίτα μέρη για να λειτουργήσει». Από την έναρξή του, το Bitcoin Cash είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα παράγωγα του Bitcoin. Ο Roger Ver, εξέχων επενδυτής και πρώιμος αγοραστής bitcoin, είναι υπέρμαχος του νομίσματος αυτού, περιγράφοντάς το ως «το πραγματικό Bitcoin». Ο Ver ήταν εξέχων υποστηρικτής του bitcoin ήδη το 2011, θεωρώντας το ως ένα μέσο προώθησης της οικονομικής ελευθερίας. Έκτοτε, πέρασε στην εξυπηρέτηση του Bitcoin Cash, προτιμώντας το χαμηλότερο κόστος και τους χρόνους συναλλαγών.

Η διαφοροποίηση ως κλειδί της επιτυχίας

Η διαφοροποίηση είναι μια στρατηγική διαχείρισης κινδύνου που συνδυάζει μια ποικιλία επενδύσεων σε ένα χαρτοφυλάκιο. Ένα διαφοροποιημένο πορτοφόλι περιέχει ένα μείγμα διαφορετικών τύπων ενεργητικών – στην προκειμένη περίπτωση, Stellar και Bitcoin Cash – και επενδυτικών μέσων με στόχο τη μείωση της έκθεσης σε ένα μόνο ενεργητικό ή κίνδυνο. Η τεχνική αυτή βασίζεται στην παραδοχή ότι ένα χαρτοφυλάκιο που αποτελείται από διαφορετικούς τύπους ενεργητικών θα αποφέρει, κατά μέσο όρο, υψηλότερες μακροπρόθεσμες αποδόσεις και θα μειώσει τον κίνδυνο από την κατοχή ενός μεμονωμένου ενεργητικού, πχ. ενός κρυπτονομίσματος.

Η διαφοροποίηση αποσκοπεί στην άμβλυνση των μη-συστηματικών ριψοκίνδυνων γεγονότων σε ένα πορτοφόλι, ούτως ώστε η θετική απόδοση ορισμένων επενδύσεων να εξουδετερώνει την αρνητική απόδοση άλλων. Τα οφέλη της διαφοροποίησης εμφανίζονται μόνο όταν τα ενεργητικά δεν είναι απολύτως συσχετισμένα – δηλαδή αντιδρούν με διαφορετικό, συχνά αντίθετο τρόπο, στις επιδράσεις της αγοράς.

Η έρευνα και τα μαθηματικά μοντέλα έχουν δείξει ότι η διατήρηση ενός καλώς διαφοροποιημένου χαρτοφυλακίου δίδει και το αποδοτικότερο επίπεδο μείωσης κινδύνου

Netricoin και σχόλια πελατών

Τα σχόλια για το Netricoin παρουσιάζουν την εικόνα ενός ενδιαφέροντος, καινοτόμου προϊόντος, το οποίο συνιστάται ιδιαίτερα για αρχάριους επενδυτές.

Έχω δει σετ τέτοιου τύπου σε ιστοσελίδες του εξωτερικού και χαίρομαι που επιτέλους τρέχει κάτι τέτοιο κι εδώ. Ο ίδιος παρήγγειλα το Netricoin μόλις εμφανίστηκε στην αγορά και προσωπικά είμαι ικανοποιημένος, το επίπεδο του υλικού είναι αξιοπρεπές, οι οδηγίες χρήσης είναι σαφείς. Δεν έχω ξαναεπενδύσει, μόλις τώρα αρχίζω, αλλά μου πηγαίνει καλά, κυρίως λόγω των καλών βάσεων που προσφέρουν τα μαθήματα.

– Αδάμ

Μια φίλη μου αγόρασε αυτό το σετ όταν βρισκόταν σε άδεια μητρότητας για να σκοτώσει τη μονοτονία της. Τη ρώτησα για το προϊόν και είναι της γνώμης ότι το υλικό που έλαβε καλύπτει πλήρως τα θέματα που την ενδιαφέρουν.

– Αστεροειδής αδώνης

Καλή εξυπηρέτηση πελατών, ευκρινείς οδηγίες. Μάλλον όχι για τους οπαδούς της άμεσης εκκίνησης από το χρηματισστήριο και όχι για τα άτομα που πιστεύουν ότι το bitcoin είναι το καλύτερο κρυπτονόμισμα.

– Αντώνης

Από τις 201 γνώμες, οι 172 ήταν θετικές, πράγμα που σημαίνει ότι το Netricoin απατεώνες χαίρει συντριπτικά θετικών σχολίων μεταξύ των πελατών.

Τι λέει γι’ αυτό ο ανταγωνισμός

Στο Διαδίκτυο συναντά κανείς εύκολα όχι μόνο υπερβολικά ενθουσιώδεις θετικές γνώμες, αλλά και ψεύτικα, κατασκευασμένα αρνητικά σχόλια.  Έχουμε εδώ στο νου μας το λεγόμενο «ψιθυριστό μάρκετινγκ», δηλαδή την ανάθεση σε ειδικούς να παράγουν «αυθεντικές» γνώμες για μια μάρκα. Κάποιος έμπειρος σε αυτό το είδος του μάρκετινγκ είναι σε θέση να το κάνει με τέτοιο τρόπο ώστε η πληρωμένη δήλωσή του να μην διαφέρει σε τίποτα από μια γνήσια. Ωστόσο, αυτό απαιτεί συνήθως εργασία, το κόστος της οποίας είναι δυσανάλογο με τον προϋπολογισμό που διατίθεται για την εκστρατεία, οπότε ένα μεγάλο ποσοστό τέτοιων γνωμοδοτήσεων εκδίδεται μαζικά μέσω αναξιόπιστων λογαριασμών σε διάφορα φόρουμ ή πλατφόρμες.

(πηγή: https://binareoptionenerfahrungen.net/prof-thomas-morty-und-netricoin-erfahrungen-ein-riesiger-betrug)

Ο πρώτος ιστότοπος που τραβάει την προσοχή είναι ένα γερμανικό ιστολόγιο που σχετίζεται με τις επενδύσεις. Ο συγγραφέας δημοσιεύει κυρίως αξιολογήσεις χρηματιστών, διαφημίζοντας και συνιστώντας συνήθως τους «χορηγούς» τους τόσο σε άρθρα όσο και σε διαφημίσεις στην ιστοσελίδα.

Δυστυχώς, είναι πολύ δύσκολο να βρει κανείς πραγματικές πληροφορίες περί απάτης σε αυτό το άρθρο. Επαναλαμβάνεται πολλές φορές ότι «το Netricoin είναι ένα νόμισμα που δεν υπάρχει», μα το προϊόν Netricoin όμως δεν προσφέρει κάποιο κρυπτονόμισμα με την ονομασία Netricoin, αλλά τα Stellar και Bitcoin Cash.

(πηγή: https://binareoptionenerfahrungen.net/prof-thomas-morty-und-netricoin-erfahrungen-ein-riesiger-betrug/)

Το ίδιο άρθρο έχει εμφανιστεί σε διάφορες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των γαλλικών, των σουηδικών και των τσεχικών, και κάθε κείμενο αναπαράγει την ψευδή πληροφορία ότι οι συγγραφείς του προϊόντος Σετ netricoin είναι απατεώνες, οι οποίοι προσφέρουν ένα κρυπτονόμισμα που ονομάζεται Netricoin – κάτι που δεν είναι αλήθεια, ακόμη και η σελίδα της μάρκας Netricoin αναφέρει σαφώς ότι το σετ περιλαμβάνει Stellar και BCH σε αναλογία 1:1. Ειλικρινές λάθος ή σκόπιμη παραπληροφόρηση;

To Σετ netricoin έχει να κάνει με απατεώνες;

Δεδομένου ότι οι συντάκτες των αρνητικών άρθρων δεν γνωρίζουν καν τι προσφέρεται στα πλαίσια του πακέτου Σετ netricoin απατεώνες, είναι δύσκολο να τους πάρουμε στα σοβαρά.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει καλός τρόπος να καταπολεμηθεί αυτό το είδος της πρακτικής. Ένας ιστότοπος που χρηματοδοτείται από κάποιον ανταγωνιστή δεν θα αφαιρέσει ένα άρθρο από μόνος του, ενώ η νομική οδός συνήθως διαρκεί πολύ και ακόμη και αν η ανέντιμη μάρκα υποχρεωθεί να διαγράψει το περιεχόμενο, η ζημιά στην εικόνα παραμένει.   

Μπορεί κανείς να δοκιμάσει να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη του διακομιστή στον οποίο έχει μεταφορτωθεί το δυσφημιστικό περιεχόμενο, αλλά εκείνος πιθανότατα δεν θα θελήσει να παρέμβει στο περιεχόμενο που παρουσιάζεται από τον πελάτη του, εκτός εάν είναι σαφώς παράνομο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα κατάλληλα «προωθημένο» άρθρο σχετικά τις απάτες μπορεί να προσελκύσει περαιτέρω παρόμοιο υλικό και μια χιονοστιβάδα σχολίων «από τρίτο χέρι» από άτομα που απλώς διάβασαν το άρθρο χωρίς να σκεφτούν περί της εγκυρότητάς του. Στην περίπτωση των φόρουμ και των συσσωρευτών γνώμης, η μόνη λύση είναι να απευθυνθεί κανείς στους συντονιστές, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στο ξεσκαρτάρισμα των αγορασθέντων σχολίων.

Διαβάζοντας λοιπόν διαδικτυακές κριτικές, δεν αξίζει να πιστεύει κανείς ανυποστήρικτους ισχυρισμούς ή απόψεις. Είναι καλή ιδέα να συνηθίζουμε να ελέγχουμε τις πηγές και να εξετάζουμε με κριτική ματιά τα ανώνυμα σχόλια που αφορούν σε συγκεκριμένα προϊόντα.

Related Posts

Leave a Reply