Tag

Netricoin opinione
Gjithnjë e më pak njerëz janë të kënaqur duke lënë mënjanë para për pension në një llogari ose depozitë. Si rezultat, të gjitha llojet e investimeve, të cilat do të sjellin fitime të prekshme dhe një të ardhme paqësore për vitet e ardhshme, janë bërë të njohura. Si ta filloni aventurën tuaj me investime dhe...
Read More
Investimi në kriptomonedha kërkon jo vetëm aftësi për të blerë një monedhë virtuale, por edhe njohuri për ruajtjen e saj. Kjo përfshin zgjedhjen e portofolit të duhur dhe fakti që në tregun e monedhave elektronike ka zgjedhje të ndryshme të monedhave nuk është e lehtë. Për këtë arsye, shumë investitorë fillestarë frenohen me investimin në...
Read More
Për shkak të historisë së saj relativisht të shkurtër dhe karakteristikave të veçanta, investimi në kriptomonedha ndryshon ndjeshëm nga tregjet e tjera të investimeve. Prandaj, shumë gjëra që janë të zakonshme dhe normale për investitorët me eksperiencë “tradicionalë” mund të jenë gabime serioze në kripto-bursë. Megjithëse disa nga parimet themelore ende zbatohen, realitetet e disa...
Read More
Bota e kriptomonedhave është në zhvillim e sipër, që do të thotë se gjithnjë e më shumë kriptomonedha të reja shfaqen rregullisht. Shumica e tyre bazohen në zgjidhje klasike dhe teknologji të vjetër, si rezultat i së cilës investitorët nuk presin nga ato sukses të madh. Sidoqoftë, janë disa kriptomonedha që mund të mahnitin përdoruesit...
Read More
Bitcoin aktualisht është kriptomonedha më e shtrenjtë në treg, dhe historia e zhvillimit dhe çmimit të saj tregon se investimi në monedha virtuale mund të jetë shumë efektive. Sidoqoftë, BTC ende mbështetet në teknologji të vjetëruar, e cila ka nxitur një nevojë për ndryshim. Ndryshimet që u kthyen në një kriptomonedhë të re – Bitcoin...
Read More